Med Costa rejser du sikkert

Fra besætning til gæster, havne til skibe, ombordtagning til landgang beskytter vi din sundhed og sikkerhed for at sikre, at du får en tryg ferie.
Vi samarbejder aktuelt med Cruise Lines International Association (CLIA), vores sundheds- og sikkerhedsteam og en gruppe uafhængige videnskabsfolk om at udvikle nye, skræddersyede driftsprocedurer til håndtering af situationen med COVID-19, i overensstemmelse med nationale og internationale sundhedsforskrifter.

1. ONLINE-TJENESTER FOR GÆSTER

Vi udarbejder de bedste teknologiske og digitale løsninger på land og ombord for at sikre maksimal sikkerhed ved interaktionen mellem gæster og besætning.

CHECK-IN ONLINE

Vi vil sørge for en online-tjeneste til check-in, som du kan anvende på en sikker og nem måde derhjemme for at undgå folkemængder og begrænse interaktionen med personalet, når du ankommer til ombordtagnings-terminalen.

MANDATORI SELVCERTIFIKATION

Før ombordtagning vil vi monitorere alle vores passagerers helbred ved at bede dem om at udfylde et obligatorisk certificeringsspørgeskema på nettet vedrørende deres helbredsmæssige tilstand.

DIGITISERING AF LIVET OM BOARD

Vi tilbyder muligheden for at booke alle krydstogtoplevelserne over nettet på forhånd via MyCosta; livet ombord gøres mere enkelt og mere interaktivt ved brug af Costa-appen, interaktive skærme ombord og brugen af QR-koder, så du får et sikkert og topmoderne krydstogt.

2. TERMINALSIKKERHEDSPROCEDURER

Under ombordtagning og landgang gennemfører vi vigtige sikkerheds- og forebyggelsesforanstaltninger for alle vores gæster og besætningsmedlemmer.

TEMPERATUR OVERVÅGNING

 

Vi måler kropstemperatur ved brug af varmescannere på alle passagerer, besætningsmedlemmer og besøgende, når de går ombord på skibet.

 

BESKYTTELSESREGLER

 

Alle skal anvende personlige værnemidler ved terminalen: gæster skal bruge en maske.

 

3. BEGRÆNSET FYSISK KONTAKT OG SOCIALT SAMVÆR

Vi vil følge strenge sikkerhedsprotokoller for at sikre afstand mellem folk, så interaktion kan finde sted også ombord på skibet uden nogen form for risici.

REDUCERET ANTAL PASSAGERER PÅ SKIBET 

Den maksimale kapacitet for passagerer vil blive reduceret for at gøre det muligt at holde afstand mellem gæster.

OFFENTLIGE OMRÅDER ÆNDRES

Reduceret antal passagerer og adgangskontrol i områder beregnet til underholdning og afslapning: Offentlige områder ændres og omlægges i henhold til forskrifterne.

SIKKERHEDSSKILTE

 

Installeres på alle områder for at minde folk om behovet for at holde sikker afstand.

4. DESINFICERING AF INTERNE OMRÅDER

Hygiejneprotokoller ombord strammes yderligere på alle vores skibe, baseret på sikkerhedsnormer, som er godkendt af WHO.

DESINFICERING AF OVERFLADER OG OFFENTLIGE OMRÅDER

Desinficering af overflader og offentlige områder: Offentlige områder på og uden for skibet desinficeres adskillige gange dagligt ved brug af antivirale desinfektionsmidler; fælles toiletter desinficeres endnu oftere.

SPECIFIKKE PRODUKTER


Vi vil bruge specifikke og yderst effektive teknologier og produkter til at rengøre og desinficere alle overflader og alt inventar.

DESINFICERING AF KAHYTTER


Kahytter vil først være til rådighed for gæster efter en desinficerende antivirus-behandling. Kahytter rengøres og desinficeres hver dag.

 

5. SIKKERHEDSANORDNINGER

Vi vil tilbyde alle vores gæster, besætning og leverandører sikkerhedsanordninger under hele deres tid ombord, som skal bruges ombord og på land.

SIKKERHEDS

Sikkerheds- og desinficeringsanordninger for alle gæster og besætningsmedlemmer: Masser af automater med håndsprit vil altid stå til rådighed ved terminalen og på skibets hovedområder.

BESKYTTELSE OMBORD

Alle besætningsmedlemmer udstyres med de nødvendige beskyttelsesanordninger i overensstemmelse med italienske forskrifter, så de kan udføre deres arbejde med maksimal sikkerhed for deres sundhed.

BESKYTTELSE UNDER UDFLUGTER

Vores busser desinficeres efter hver brug, og begrænset fysisk kontakt og socialt samvær garanteres ved reduceret kapacitet. Derudover vil turguider bruge beskyttelsesmasker, så du kan udforske de smukkeste steder på sikker vis.

6. SIKKERHEDSPROTOKOLLER FOR BESÆTNINGEN

Vi strammer op på og perfektionerer de hygiejneprotokoller, som skal følges af vores besætningsmedlemmer.

DAGLIG SCREENING

 

Vores besætningsmedlemmer skal sørge for screening af deres kropstemperatur ved start af hver turnus.

SPECIFIK UDDANNELSE AF BESÆTNINGSMEDLEMMERNE

Vi sørger for specifik uddannelse af besætningsmedlemmerne i efterlevelse af sikkerhedsprotokoller og-praksis, i overensstemmelse med sundhedsforskrifter.

7. SIKKER CATERING

Service ifm. mad & drikkevarer tilpasses den aktuelle situation ved at stramme sikkerheds- og kontrolforanstaltningerne yderligere.

AFSTAND

Der sikres tilstrækkelig plads mellem stolene omkring bordene samt selve bordene, så måltiderne kan indtages på en helt sikker måde. Derudover bestilles og monitoreres adgangen til de primære restauranter for at forhindre for mange spisende ad gangen.

BORDSERVICE

Kun servering ved borde, for både måltider og drinks, som udelukkende serveres af vores personale.

FØDERVARESIKKERHED

Som sædvanlig anvender vi de strengeste sikkerhedsprotokoller ved produktindkøbs- og håndteringsprocedurer.

8. LÆGETJENESTE OMBORD OG PÅ LAND

Alle Costas skibe er udstyret med et lægecenter, hvis personale består af erfarne læger og eksperter, kvalificeret sundhedspersonale, som løbende holdes ajour om sundhedsprotokoller og normer til at modvirke spredningen af COVID-19. Vores allerførste prioritet er vores gæsters og besætningsmedlemmers sundhed.

Find dit krydstogt