SIKKERHEDSPROTOKOLLER FRA COSTA TIL DIG

For at få dig til at opleve en uforglemmelig ferie i fred og ro har vores sundheds- og sikkerhedshold og en gruppe uafhængige videnskabelige eksperter udviklet vores Costa-sikkerhedsprotokol. Derudover er vi det første krydstogtfirma, der har opnået Biosafety Trust Certification fra Rina, og vi følger nøje sikkerhedsinstruktionerne for Cruise Lines International Association (CLIA).

Her finder du sikkerhedsprotokollen fra Costa

Handlinger, der yderligere beskytter dit helbred omfatter nye driftsprocedurer, der er tilpasset som svar på COVID-19-situationen og i overensstemmelse med nationale og internationale sundhedsstandarder.

1. EKSTRA OPMÆRKSOMHED TIL HVER ENESTE PASSAGER

CHECK-IN PÅ NETTET

Check-in foregår udelukkende på nettet, og åbner 72 timer før din afrejse. Du skal udfylde et spørgeskema med personlig erklæring vedrørende din helbredsmæssig tilstand.

FORSKUDTE TIDSPUNKTER MED HENSYN TIL OMBORDSTIGNING

Tidspunkterne for ombordstigning er forskudte for at gøre det nemmere at overholde reglerne for behørig afstand fra andre, og for at sørge for en sikker ombordstigning. Derfor er punktlighed så vigtigt.

KONTROL VED TERMINALEN

En hurtig helbredskontrol venter dig ved ombordstigningsterminalen og omfatter kontrol af kropstemperatur og diagnostisk COVID-test for alle gæster*.

2. EN SMART FERIE

MYCOSTA

Den bedste måde til at sikre din sikkerhed ombord er at booke på forhånd. Gå ind på www.mycosta.com før du tager afsted: spar tid, så du ikke behøver at tjekke ind ved skrankerne!

COSTA APP

Din smartphone er en fundamental rejsekammerat! Takket være Costa App og QR-koderne kan du nu nyde en vidunderlig ferie med komplet digital sikkerhed. Det betyder også, at der er mindre papir, som du skal smide væk!

MONITORER OMBORD

Der findes andre måder, som du kan holde dig informeret på, om hvad der er nyt ombord: Du kan finde digitale skærme og interaktive monitorer i de offentlige områder, en dedikeret Info TV kanal i kahytten og den nye Call Me-tjenestersamt en bekvem personlig assistance via telefonen i kahytten.

 

 

 

 

3. MERE PLADS TIL DIG

ANTAL PASSAGERER PÅ DET LILLE FARTØJ

Antallet af passagerer ombord er blevet reduceret for at gøre det nemmere at holde behørig afstand fra andre, og garantere et sikker og behageligt krydstogt.

NYDESIGNEDE OMGIVELSER

De fælles områder og afslapningsrummene er blevet istandsat, så de opfylde de sikkerhedsnormer, som du fortjener fuldt ud: dette betyder, at de kun er tilgængelige for et begrænset antal mennesker ad gangen.

SIKKERHEDSSKILTE

Skiltningeni alle skibets mest befærdede områderog besætningen ombord vil hjælpe dig med at komme rundt uden problemer og med at holde de korrekte sikkerhedsmæssige afstande.

4. NYD HELE SKIBET I SIKKERHED

BESKYTTELSESMASKE

Præcis som på land, skal man bruge beskyttelsesmasker i de offentlige områder ombordDu beskytter dit eget og dine medpassagerers helbred ved at gøre dette!

HÅNDSPRIT

I alle skibets primære område kan du finde adskillige beholdere med håndsprit til at holde dine hænder rene og steriliserede til enhver tid.

ANORDNINGER TIL BESÆTNING

Også besætningen har det nødvendige beskyttelsesudstyr for at være i stand til at gøre deres job i henhold til de strengeste sundhedsnormer.

5. MORGENMADEN ER SERVERET

BORDE MED AFSTAND

Vores restauranter er indrettede til at byde dig velkommen på den bedste måde og stadig overholde behørig afstand fra andre.Vi beder dig blot om at tage plads ved bordet med den eller de rejsefælle(r), som er inkluderet i din booking for at værne om alle vores gæsters sikkerhed.

MERE TID TIL MÅLTIDER

Du kan desuden gå ind på de primære restauranter, lige når du har lyst for at bestille morgenmad og frokost i et bredere tidsrum end sædvanligt..

SMARTPHONE-MENU

Scan GR-koden, som du finder på bordene i restauranterne og barerne, for at kigge på de daglige mad- og drikkemenuer direkte på din smartphone. Følg sikkerhedsskiltene, hvis du beslutter at bestille ved skranken.

6. SJOV DAGEN LANG

EN HEL NY FORM FOR UNDERHOLDNING

Nyd de nye former for underholdning, som vi har udarbejdet, med shows der gentages adskillige gange i løbet af ugen, og som giver alle mulighed for at more sig på samme tid, mens man stadig overholder reglerne om behørig afstand fra andre.

MOTION OG VELVÆRE I SIKKERHED

Hold dig i form i fitnesscenteret, spil og hav det sjovt på kasinoet, eller slap af med vores helsebehandlinger eller ved poolen, samtidig med at du overholder beskederne på skilte og belægningsbegrænsningerne.

SIKKERHED OGSÅ FOR BØRN

Selv børnene kan more sig i fuld sikkerhed: Vores Squok Club bliver desinficeret flere gange dagligt, og åbner på specifikke tidspunkter med adgang til et begrænset antal personer.

7. EKSKLUSIVE UDFLUGTER

SIKRE UDFLUGTER MED COSTA

For at beskytte dit helbred og resten af ​​gæsterne og personalet vil landgang kun være mulig ved at købe et af vores sikre udflugter.

SIKKERHED PÅ BUSSER

Vores busser desinficeres efter hver brug. Behørig afstand fra andre garanteres ved at reducere antallet af personer. Derudover bruger vores rejseledere altid beskyttelsesmasker.

TURE I SIKKERHED MED COSTA

Du kan selv gå fra borde, men vi anbefaler på det strengeste, at du vælger at deltage i vores sikre udflugter for at værne om dit helbred og de andre gæsters og besætningens helbred.

8. RENSET LUFT OG DESINFICEREDE OMGIVELSER

DESINFICEREDE OFFENTLIGE OMRÅDER

De offentlige områder desinficeres flere gange dagligt med nye desinficeringsmetoder, heriblandt virusdræbende forstøvere.

DIN KABINE DESINFICERET

Også din kahyt desinficeres med virusdræbende middel som udføres af kvalificeret personale, og rengøres og desinficeres dagligt..

NYE FILTRE TIL RENERE LUFT

Luften, som du indånder ombord på skibet er af høj kvalitet takket være de nye højeffektive filtre. Vores indbyggede ventilationssystem sørger for optimal filtrering af den friske luft udefra, og mindsker cirkulationen af luften på selve skibet.

9. UANSET PROBLEMET KAN DU ALTID REGNE MED OS

SIKKERHEDSPROTOKOLLER

Alle vores besætningsmedlemmer har fuldført specifikke uddannelseskurser vedrørende overholdelse af sikkerhedsprotokoller og -procedurer.

INDGRIBENDE FORANSTALTNINGER

Hvis en gæst viser tegn på sygdom, er vores besætning uddannet til at reagere umiddelbart med fastlagte interventionsprocedurer.

KONSTANT OVERVÅGNING

Alle besætningsmedlemmer får taget deres kropstemperatur dagligtog deres helbredsmæssige tilstand overvåges konstant.

10. SAGKYNDIGE EKSPERTER DER AJOURFØRES KONSTANT

LÆGECENTER


Alle Costas skibe omfatter et ekstremt veludstyret lægecenter, hvis personale består af erfarne læger og kvalificeret og erfarent sundhedspersonale, som løbende holdes ajour om sundhedsprotokoller og normer til at bekæmpe spredningen af COVID-19.

VORES ALLERFØRSTE PRIORITET ER VORES GÆSTERS OG BESÆTNINGSMEDLEMMERS SUNDHED.


* Hvis du bor i et område med risiko, eller hvis du har været i tæt kontakt med personer fra et risikoområde inden for 14 dage før afrejsen (baseret på de officielle data, der er tilgængelige for spredningen af COVID-19), vil du blive bedt om at udføre en RT-PCR (swab-test) ved terminalen.
Det er derfor vigtigt at kontrollere før afrejse, om Danmark er et af de risikolande, som RT-PCR-test er obligatorisk for.

Listen over risikoområder kan findes her.

Ofte Stillede Spørgsmål

side 1 af 1

Filter Luk