Rarotonga

Omgiv dig i en atmosfære af ren magi; den største af Cook Islands fascinerer med sine blå laguner og hvide sandstrande.  

Krydstogtet vil tage dig med, så du kan opdage fantastiske strande, varme farvande, krystalklart og rigt på fisk og koraller: alle karakteristika for dette sted. Rarotonga er den største af Cook Islands, øgruppen i det sydlige Stillehav og hovedstaden, Avarua, ligger her. Øen er af vulkansk oprindelse og er også rig på takkede toppe og skjulte vandfald, de mest berømte af disse er Wigmore's Waterfall, som huser en stor alsidighed hvad angår dyreliv og frodigt planteliv, der alle venter på at blive opdaget. 

Et andet perfekt sted at beundre naturskønhed er Maire Nui botaniske have. Du bør ikke gå glip af det livlige madmarked "Punanga Nui" i Avarua: en glimrende mulighed for at smage de lokale retter og opleve kulturen på stedet.

Cook Islands, et tidligere britisk protektorat, er nu et parlamentarisk demokrati med selvstyre med fri tilknytning til New Zealand. Engelsk er et af de officielle sprog, men Cook Islands’ māori-sprog er også udbredt, og en variant kaldet "Rarotongan", fra øens navn.

Du bør ikke gå glip af:

• Avarua

• Wigmore's Waterfall

• Maire Nui botaniske haver