Praia da Vitoria

Charme og mystik i Azorerne: Den rå skønhed afledt af den vulkanske oprindelse, den isolerede beliggenhed i hjertet af Atlanterhavet. Praia de Mar, et stop på vores krydstogt, hilser os velkommen i den store bugt på den nordøstlige kyst af Isla Terceira i den østlige del i øgruppen.

Praia var et centrum for de første kolonier, men måtte afgive titlen som hovedstad i 1476 til det nærliggende Angra. Men den er blevet genopbygget i nyere tid og er det vigtigste ophold væk fra øen Terceira med en ny og omfattende turisme- og handelshavn, hvor vores udflugt begynder.
Praia kan prale af en lang hvid strand med udsigt over Atlanterhavet, populær blandt windsurfere på grund af de konstante havbriser. En følelse af elegant modernitet og en gammel bydel fyldt med militære, civile og religiøse bygninger fra forskellige tidsaldre lever i harmoni i byen, der fuldendes af de massive klokketårne på Igreja Matriz. Her og andre steder vil du bemærke renoveringen efter skaderne, der skete ved jordskælvet i 1980. Smalle gader og farverige huse med traditionelle sash-vinduer er en anden seværdighed i denne indbydende by.
Du bør ikke gå glip af:

  • Igreja Matriz de Santa Cruz, en imponerende treskibskirke fra det 15. århundrede

  • Paços do Concelho med Frihedsgudinden

  • Tourada à corda, typisk azorisk tyrefægtning, er den ældste lokale form for underholdning

Uforlignelige udflugter til lands

Nogle af de smukkeste øjeblikke du kan opleve på et krydstogt.