Khalifa bin Salman

Khalifa Bin Salman åbnede i 2009 og er den internationale havn i Bahrain: et ultramoderne udstillingsmontre for et lille land med en ældgammel kultur.

Vores krydstogt tager på oplevelse i den Arabiske Golf, samt Oman og de Forenede Arabiske Emirater. Destination Bahrain, eller "kongerige over to have”, kaldt således, fordi dets territorialfarvand møder dem fra Saudi Arabien i vest og Qatar i syd.  Bahrain er den mindste stat på den arabiske halvø, der dannes af en øgruppe bestående af 33 øer, der er forbundet af broer og striper med sand.

Fra anløbshavnen er en udflugt til Manama, den flotte hovedstad, et must; den er blandt andet hjem for Bahrain International Circuit, kendt som "Sakhir". Byen tilbyder en imponerende arkitektonisk hyldest til modernitet, mens de storslåede templer vidner om dybe rødder i ældgamle traditioner som falkejagt, som findes i andre nomadetraditioner. Her kan du fare vild i den mystiske skønhed fra den enorme Al Fateh Grand moské, udsmykket med hellige genstande og materialer fra hele verden, og beundre Bahrain World Trade Center, et avanceret eksperiment inden for miljømæssig bæredygtighed og særligt charmerende i et olieøkonomisk land.

Du bør ikke gå glip af:

  • Bahrain Nationalmuseum,  panoramaudsigt over lokal kultur
  • Qal'at al-Bahrain, fæstningen fra det 16. århundrede, bygget af portugiserne 
  • Gravhøjene i landsbyen A'Ali, der stammer fra bronzealderen

 

Uforlignelige udflugter til lands

Nogle af de smukkeste øjeblikke du kan opleve på et krydstogt.