Doha

Den pulserende hovedstad og tættest befolkede by i Qatar venter os med en blanding af moderne skyskrabere og maleriske basarer. 

Doha ligger på den centrale østkyst af halvøen Qatar, kun 500 km fra de mest berømte byer i det tilstødende Forenede Arabiske Emirater: Abu Dhabi og Dubai. I modsætning til sidstnævnte er Doha ikke en berømt turistdestination, men tilbyder nogle interessante seværdigheder og en glimtende skyline, der hele tiden udvikler sig. 

Moskéen i Phanar og den store basar ligger i hjertet af centrum. Den nybyggede moské er et fint eksempel på islamisk arkitektur med den pågældende spiral minaret, som er perfekt lige uanset hvilken vinkel, du ser på den. Se den også om natten, når den er fremhævet af fantastiske lyseffekter. I den nærliggende basar kan du fordybe dig i Mellemøstens flair: farver, dufte, typiske små butikker drevet kun af mænd, tekstiler og traditionelle kjoler. Den mest værdifulde del er skjult i Gold Souk, hvor guldet sælges efter vægt og er af god kvalitet.

Du bør ikke gå glip af:

• Moské i Fanar

• Souk

• La Corniche promenade

 

Uforlignelige udflugter til lands

Nogle af de smukkeste øjeblikke du kan opleve på et krydstogt.