Verdensrejse 2019

Krydstogtet på de fantastiske oceaner – en 112-dages drøm om bord på Costa Luminosa

Særlig gave

For at gøre dit krydstogt jorden rundt endnu mere unikt vil en fordelagtig drikkepakke og særligt udvalgte udflugter være inkluderet i prisen!

Drikkepakke

Den omfatter ubegrænset mineralvand, sodavand og øl og vin til frokost og aftensmad i hovedrestaurantens buffet.

15 udflugter

De fantastiske udflugter er udvalgt fra de bedste og mest populære blandt vores gæster for at du kan opdage det bedste, hvert kontinent har at byde på.

Tenerife-Teide National Park

Strande, parker og fredede områder, frodig flora under verdens tredje største vulkan og det højeste bjerg i hele Spanien.

Rio de Janeiro

Rio er en metropol, der skal besøges med sambatrin og kameraet i hånden. Udover panoramaudsigten over det berømte Suger Loaf Mountain er en tur til Kristusstatuen en uforglemmelig oplevelse.

Punta Arenas

Ved indgangen til Magellanstrædet har du et smukt udsyn over Tierra del Fuego. Udforskning er en drøm: Fra de hvide strande på Magdalenaøen kan du beundre pingviner, søfugle og delfinernes akrobatik.

Påskeøen

På denne ekstraordinære ø kan du nyde mange forskellige oplevelser: Besøg labyrinten af Moai-statuer i landets indre, udforsk dens arkæologiske udgravninger fra jeep eller en snorkeltur på et koralrev.

Papeete

Havnen i Papeete er centrum i Polynesien og byder dig velkommen til øen Tahiti. Fra udsigtstårnet på Monte Marau har øen en af de smukkeste udsigter over Stillehavet og naboøerne Tahaa og Raiatea.

Auckland

Auckland ligger i et vulkansk område, og fra toppen af en vulkan, nu en naturpark, kan du nyde den smukke udsigt over byen. På Auckland-museet vil du opdage, hvordan maoriske og britiske traditioner eksisterede side om side i fortiden.

Komodo

Den er berømt verden over for sin drage, og Komodo er et primitiv hjørne af Indonesien og kan prale af et enestående terrestrisk økosystem, smukke scenerier, der er blandt de bedste i verden, og stor variation i flora og fauna.

Phuket – thailandsk gastronomi

Thai gastronomi bliver mere og mere moderne i vesten: Lær, hvordan du laver de lækreste retter!

Colombo – mellem templer og basarer

I dag er Colombo en smeltedigel af øen: Opdag de farverige markeder, alle de arkitektoniske stilarter, der lever sammen i byen, de smukke parker, restauranter og farverige butikker.

Mumbai

Tag på en rejse ind i den glorværdige historie af den mest folkerige by i Indien! En by med kontraster, hvor der er alt fra det moderne Imperial Towers til Elephant Island-huletemplerne, som stammer helt tilbage fra det 8. århundrede.

Verdensrejse-kampagner for vores CostaClub-medlemmer

 

Op til 4.000 euro kredit om bord eller op til 2.000 euro i rabat pr. kahyt: Du har tusindvis af gode grunde til at rejse jorden rundt!

 

Kreditten om bord er lig med 2.000 euro pr. person , for maksimalt to personer pr. kahyt.

Rabatten på krydstogtet er lig med 1.000 euro pr. person , for maksimalt to personer pr. kahyt.

Tilbuddet er gyldigt for alle Costa Club-medlemmer, herunder Ambra-klubben. Mængden af kredit om bord og rabat er den samme for hver  Costa Club-kategori, de tilhører.

De to kampagner er ikke kumulative og kan anvendes i alle kategorier og for alle kahyt-belægninger.

De to tilbud gælder for reservationer til Verdensrejse 2019 Costa Luminosa krydstogter, der tager af sted d. 5. januar fra Venedig (hele turen, opdelte ruter er ugyldige).

Du kan foretage reservationer hos dit rejsebureau, på costa.it eller gennem Costa For You.SÅDAN AKTIVERES KAMPAGNER

 

Enkelt kahyt


2.000 EUR kredit at bruge om bord, oplys følgende kode CWC19SO på reservationstidspunktet;

1.000 EUR besparelser på din kahyt, oplys følgende kode CWC19CS på reservationstidspunktet.

 

 

DOBBELT/TRIPLE/FIRDOBBELT HYTTE


4.000 EUR kredit at bruge om bord, oplys følgende kode CWC19DO på reservationstidspunktet;

2.000 EUR besparelser på din kahyt, oplys følgende kode CWC19CD på reservationstidspunktet.

 

 

 

TILMELD DIG KLUBBEN