Turen, der skaber gruppen

Til rådighed for dig er et team af fagfolk med 70 års erfaring i at organisere rejser

Omdan en forretningsrejse, et møde eller en konference til en uforglemmelig oplevelse, organiseret ned til mindste detalje og skræddersyet til jer.

Om bord på Costa-skibe rejser komfort, smag, sjov og opdagelser sammen med de mest avancerede teknologier.
Et Costa krydstogt er også den ideelle løsning for dem, der rejser i selskab med mange venner eller en stor familie.

Send en anmodning

For yderligere oplysninger om vores tilbud dedikeret til grupperejser skal du skrive til incentive@costa.it eller
ringe til 010 9997399.
En af vores eksperter vil kontakte dig for at arrangere din event fuldt ud.

Hvorfor vælge Costa?

For en sammensmedet gruppe

 

Vores højt specialiserede personale om bord sikrer, at du ikke kommer til at mangle noget. Tiden er nøgleelementet i forretningsverdenen. Vælg varigheden af dit krydstogt: Costa Cruises kan vare fra 3 til 112 dage.

For en glad gruppe

 

Costa tilbyder forskellige typer kahytter, der lader alle finde den plads, der passer bedst til deres behov. Alle kahytter er designet til maksimal komfort, elegance og afslapning.

For en fokuseret gruppe

 

Costas skibe tilbyder de mest avancerede teknologier til at tage sig af din virksomhed: Internetpunkter, mødelokaler og udstyr, simultantolkningssystemer, teknisk support.

For en energisk gruppe

 

Maden er par excellence, et element af samhørighed og selskabelighed. Alle restauranter tilbyder retter tilberedt af kvalitetsprodukter og en opmærksomhed på detaljer i maden, der er karakteristisk for Made in Italy.

For en glad gruppe

 

Prøv lykken i kasinoet, se en forestilling i teatret, leg med 3D-simulatorer eller nyd ren afslapning med en cigar og cognac i den intime Cigar Lounge; aftenen skal opleves ... 

For en nysgerrig gruppe

 

Du ved allerede, hvor du gerne vil have din virksomhed hen, du skal bare beslutte, om du skal tage den med ud at rejse sammen med os. Du kan vælge den destination, som repræsenterer dig bedst, med garanti for en enestående ferie.

Virkelig? Har du aldrig været på et krydstogt?

Når man er på ferie, er man mere rolig, mere afslappet og smilende, men kun med et Costa krydstogt er din glæde flerdoblet, fordi du ser den afspejlet i ansigterne på dem, du holder af, i smil hos venner og i børns øjne.