Costa Smeralda

Kahytter med balkon1.628
Kvadratmeter shopping550
Restauranter11

Costa Smeralda, havet har fundet sit "Belpaese"
Costa Smeralda er skibet, der er symbolet på skønhed, stil og italiensk gæstfrihed. Dens områder blev professionelt kreeret med inspiration fra torvene i vores smukke land.

Nyheder fra det nye flagskib: Colosseum, hjertet af Costa Smeralda, er skibscentret på tre broer dedikeret til de bedste shows. Plaza af Spanien: en storslået trappe med udsigt agterud. “Flyv”-gangen, der når det højeste punkt på skibet på 65 meter og Trastevere: Et torv i midten af skibet, der kombinerer oplevelsen af barer, butikker og underholdning på ét sted. Se nu Costa Smeralda aktuelle beliggenhed.

Welcome Costa Smeralda!

Book dit krydstogt med Costa Smeralda nu

Oplev Middelhavet på en helt ny måde med vores flagskib!

Vinterafgange

Se alle Costa Smeraldas afgange fra november 2019 til februar 2021.

Forårsafgange

Se alle Costa Smeraldas afgange fra marts til maj 2021.

Sommerafgange

Se alle Costa Smeraldas afgange fra juni til august 2021.

Costa Smeralda er...

Respekt for miljøet og passion for havet. Costa Smeralda er et "grønt" skib på grund af dets nye fremdriftsteknologi med LNG-brændstof.

Velvære, elegance og stil. Costa Smeraldas kendetegn er Made in Italy. Alt, fra fællesområderne til hytterne, oser af italiensk stil.

Vores italienske designpartnere


Livet om bord

En restaurant for alle

En ny måde at spise på. Find ud af, hvad der tilberedes!

Sushino

mod et gebyr

Sushino på Costa er den første sushi-bistro ved havet designet til at tilbyde dig en autentisk japansk oplevelse: nigiri, maki, sashimi og mochi. Aperitif, frokost eller middag? Sidder du ved bordet eller tager væk? Du vælger, vores sushichef er klar til at lade dig smage dens opskrifter, tilberedt med respekt for tusindårs traditionen.

LAB – Køkkenlabben

mod et gebyr

Er du klar til at blive vores "Chef for a day"? Du kan sætte dine færdigheder ved komfuret på en prøve og dele dine mest kreative opskrifter på LAB. Og hvis du har brug for lidt inspiration, kan du lade dig imponere over Bruno Barbieris retter!

Restaurant Tutti a Tavola

Inkluderet

Med udsigt over havet og... dine små rejseledsagere. Det er den første restaurant, der er dedikeret til familier. Den ligger blot et stenkast fra Luna Park, og har et behageligt indendørs miljø og et smukt udendørs område med udsigt over havet.

Bacaro

mod et gebyr

Oplev den typiske venetianske aperitif. Mellem lækre, velsmagende lækkerier og drinks, der er tilberedt af erfarne bartendere, genoplever du atmosfæren i de mest karakteristiske nordøstlige italienske pubber i en ny, flydende lagune.

Livet om bord

Masser af sjov for alle

En ny måde at spise på. Find ud af, hvad der tilberedes!

Under 3 Miniklub

mod et gebyr

Kun på Costa Smeralda: du kan endda efterlade dine yngste børn (1-3 år) i gode hænder hos Squok Club-animatorerne. Børnene vil have det sjovt, og du kan holde lidt fri ombord.

Silent Party

Inkluderet

I poolen kan du skrue op for lydstyrken på hovedtelefonerne og fortabe dig i dans... uden at lave larm. Der er den musik, du kan lide, og du kan være sammen med hvem, du vil under den indendørs pools stjerner: festen venter bare på, at du kommer.

Virtual Band

Inkluderet

Hvis du sejler, hvordan kan du komme til et stadion, teater eller arena, for at deltage i en live koncert? Det er nemt! Med Smeraldas teknologi og LED-vægge kan du se tre koncerter om ugen. Fordyb dig i rytmen!

Interaktive skibskort

Gennemse broer og se alle værelserne på skibet

Se kahytterne

Alle kahytterne, der tilbydes om bord på Costa Smeralda, er indrettet i de mindste detaljer i et elegant og behageligt miljø: indvendige kahytter, udvendige kahytter med balkon, havudsigt eller de eksklusive suiter.

Se skibets interiør

Se Costa Smeralda interiør. Se alle billederne af kahytterne, svømmebassinerne og underholdningsstederne.