Costa Smeralda

Det smukke land omgivet af hav

Costa Smeralda blev født, havet har fundet sit smukke land

Costa Smeralda er symbolet på italiensk skønhed og gæstfrihed Skibets områder er inspirerede af nogle af de mest kendte pladser i Italien og har taget navn efter dem: Når du går ned ad den brede trappe i agterstavnen, er det er som at spadsere på Piazza di Spagna, og når du slentrer mellem butikker, barer og restauranter, kan du opleve samme liv og stemning som langs med Trastevere, dog med den ekstra fordel, at du har en enestående udsigt over havet. En uforglemmelig oplevelse at dele med dine kære. Med et ekstra plus: Oplev et krydstogt på forkant med miljøbeskyttelse, takket være brugen af brændstoffet LNG, det reneste i verden.

Skibets dåb

3 NOVEMBER 2019

Vælg de indledende ture i Costa Smeralda! Så ud over spændingen ved et krydstogt vil du have det privilegium at deltage i den eksklusive ceremoni, der byder velkommen til "Belpaese sul mare". En unik fest med en enestående international gudmor. Og så et fyrværkeri i skyer af Savona, gastronomiske specialiteter og øjeblikke af ren sjov.

Kahytten, byen i ét rum

Nyheden om Costa Smeralda

”Made in Italy”-stilen og designet kan bedst beskrives som et solidt ægteskab: Indretningen indfanger essensen af byens kunst og de mest berømte steder på halvøen.

Teksturerne og farverne i rummet, som er inspireret af byen, der har lagt navn til broen, skaber en varm og indbydende atmosfære. Terrassen med udsigt over havet, med sin veranda, der går forud for balkonen, forstærker miljøets lysstyrke og forvandler din hytte til en ægte oase af afslapning, en unik indstilling af bølger, der jagter horisonten.

Vernissage krydstogt fra Hamburg

Mellem Nordsøen, Atlanterhavet og Middelhavet opdages hovedstaterne i Europa. Hamburg, Rotterdam, Lissabon ... Forlad med os den 20. oktober og udforske de mytiske kolonner i Hercules, Vieux Port of Marseille, op til Gaudís visionære kunst, i Barce

Indledende krydstogt fra Savona

Middelhavet byder dig velkommen med sit lys, dets farver og parfume. Fra Ligurien til Provence, fra Catalonien til Lazio kysterne, lad dig forføre dig af unikke landskaber og byer: Savona, Marseille, Barcelona, ​​Civitavecchia. Afgang 3. november.

Colosseum

"Se dig på pladsen!". Costa Smeralda har et stort hjerte med et ikonisk navn. Colosseum, et rum i skibets centrum på tre broer, hvor du kan nyde det uafbrudte skuespil af de lyse skærme, nippe med et glas bobler og beundre havet.

Costa Design Museum

På skibet, der symboliserer italienskhed, kunne det ikke mangle en hyldest til italiensk design: Costa Design Museum, et rigtigt navigationsmuseum, hvor du kan finde objekter fra det 20. århundrede underskrevet af store italienske designere, der ha

Bedste Tour Squares i Italien

Velkommen til Piazza di Spagna, med sin store trange trappe og balkonen med et krystal gulv suspenderet over havet. Og hvad med Trastevere, den firkantede par excellence, på skibets bue: et sted for møder, sociability og underholdning.

Pool i syvende himmel

Hvad du vil opleve på dæk 18 vil være en ægte syvende himmeloplevelse! Det vil være som at være i en af ​​de smukkeste italienske badebyer, blandt elegante hvide strukturer at ramme, himlen over dig og havet rundt omkring.

Vidste du, at ...

Fremtiden for bæredygtige krydstogter

100 % af den energi, der driver Costa Smeralda er fra LNG (flydende naturgas): et valg, der gør det muligt at reducere emissioner af skadelige gasser og at opnå nye, vigtige mål for miljømæssig bæredygtighed.

Costa Smeralda og Costa Cruises

Navnet på det nye skib er en hyldest til det skønne Italien og et af landets mest berømte steder. Partnerskabet mellem Costa og Consortium, der beskytter og fremmer mærket "Costa Smeralda", forudser en komplet kalender med fælles initiative

Italy's finest

Kompleks, lidenskabelig og intens. Italiens fineste er stolt af at videregive. Fortolket af et drømmeteam af arkitekter: Rockwell Group og Jeffrey Beers Intl., Dordoni Architects, Partner Ship Design og Adam D. Tihany's kreative retning.

Specifikationer

Costa Smeralda

 

Bruttotonnage:   182.700 t

Antal kahytter: 2.612

Antal gæster: 6.518

Længde: 337 m

Antal restauranter: 11

Antal besætningsmedlemmer: 1.678

Antal broer: 20

Antal pools: 4

Hastighed: 21,5 kn

 

Images realized with virtual reproduction techniques, merely for illustrative purposes.