Costa Firenze

få oplevelsen af en ægte italiensk ferie.

Firenze på havet!

Byen med de mange Renæssance-mesterværker vækkes til live med Costa Firenze og tilbyder samme oplevelse som en ægte italiensk ferie.
Den skønhed vores øjne skuer når vi går rundt i Firenzes gader, kan findes her om bord, sammen med de gennemtænkte detaljer og den typiske italienske velkomst.
Følelser fra solopgang til solnedgang mens vores skib transporterer os til endnu en ny destination.
Under krydstogtet ombord på Costa Firenze, kan du kaste dig ud i det bedste fra italiensk skønhed og stil, hvilket afspejles i de forskellige aspekter af livet om bord: spillene, afslapning, shopping, god mad, italiensk vin og shows i teateret og de områder, der bruges til underholdning.
Costa Firenze blev konstrueret i Fincantieris skibsværfter i Marghera, og er Costa Venezias søsterskib. Firenze vil sejle på Middelhavet i en hel måned, med fem krydstogter fra Trieste og Savona, før det når det kinesiske fastland, med afgang d. 2. November 2020 og 50 rejsedage: fra Savona til Hong Kong.

Reserver nu

Ring til gratisnummeret (+45) 43 31 48 40, og bliv ringet op eller kontakt dit rejsebureau.

Udforsk rejseplanerne

Rejsens daglige magi om bord på dette nye skib lader dig opdage forskellige kulturer, landskaber og smage.
Fra Middelhavet ankommer skibet i Dubai via Suez-kanalen og det Røde Hav, og berører Napoli, Messina, Grækenland, Israel, Jordan og Oman. Fra Dubai og Abu Dhabi, byer der dukker frem fra ørkenen, fortsætter det til Indien, og videre til Sri Lanka og derefter Malaysia, mens du opdager nye smage og forskellige landskaber. Den sidste del af krydstogtet vil være dedikeret til Fjernøsten: Singapore, Thailand, Cambodja, Vietnam og til slut, Kina, hvor Costa Firenze forbliver for at lade den italienske skønhed skinne.

Indvielseskrydstogt

Costa Firenzes første krydstogt i Middelhavet starter den 1. Oktober 2020 fra Trieste mod Savona, og berører Bari, Barcelona og Marseille.

Tre dages afslapning

Den 8. Oktober 2020 skibet vil forlade Savona på et kort krydstogt til Barcelona, Marseille og vender derefter tilbage til Savona.

Middelhavet set fra Firenze

Den 12., 19. og 26. Oktober 2020 vil Costa Firenze afgå fra Savona på tre 1-uges krydstogter, der omfatter Napoli (eller Civitavecchia/Rom), Messina (eller Palermo), Valencia, Barcelona og Marseille.

Opdag Mellemøsten: Savona-Dubai

Det sidste krydstogt, der er til rådighed, er krydstogtet til Kina (50 dage). Rejseplanen kan opdeles i tre forskellige ruter, der kan kombineres: Det første er Savona-Dubai (19 dage fra 2. november).

Drømmer du om Østen: Dubai-Singapore

Anden fase af krydstogtet til Kina er en medrivende oplevelse af smag og farver. Med afrejse fra Dubai til Singapore, der passerer via Indien, Sri Lanka og Indonesien (13 dage fra 20. november).

Mellem innovation og tradition: Singapore-Hong Kong

Det sidste stadie af krydstogtet til Kina tilbyder en helt medrivende oplevelse i orientalsk kultur. Fra Singapore til Hong Kong (13 dage fra 9. december).

Reserver nu

Ring til gratisnummeret (+45) 43 31 48 40, og bliv ringet op eller kontakt dit rejsebureau.