Costa Firenze

Den italienske renæssance set fra et nyt perspektiv, fra havet.

Costa Firenze opsummerer typisk italiensk skønhed i hver detalje og finder sit mest fuldkomne udtryk i byen Firenze. Renæssancen bringes til live på skibet og giver dig en rejseoplevelse fyldt med stil og raffinement.

Fra daggry til skumring giver hvert krydstogt om bord på Costa Firenze dig mulighed for at opleve "Bel paese" (det smukke land) med sin gæstfrihed, smagsindtryk og velvære sammen med den konstante og fascinerende havudsigt.

Costa Firenze vil besejle Middelhavet i en måned med fem krydstogter fra Trieste og Savona og vil derefter tage til det kinesiske fastland med 51 spændende rejsedage.

Start din nye fantastiske rejse nu. Destinationer: Costa Firenze.

Ombord på Costa Firenze

Sammen i hjertet af Firenze

Genoplev den italienske renæssances skønhed i indretningen af det rummelige og indbydende interiør. Under en spadseretur vil det være svært at modstå de lokkende shoppingmuligheder og charmen ved den "florentinske" stil.

Den italienske stil i kahytten

Sans for detaljer, smagfuld styling, harmoni. Alle kahytter er designet til at give komfortabel og charmerende plads inspireret af principperne for renæssanceskønhed. Hvilket giver dig mulighed for at slappe af, ja blive "genfødt" i en magisk, behagelig atmosfære.

Nyd hvert øjeblik

En fryd for øjet og også for ganen: Costa Firenze er også dette. I de syv barer ombord finder du den perfekte atmosfære til en kop kaffe eller en lækkersulten pause... Og til middag fortsætter rækken af smagsindtryk med florentinske traditioner og italiensk og internationalt køkken i de tretten restauranter.

Costa Firenze rejseruter

Har du begrænset ferietid, og leder du efter korte rejseruter og "velkendte" landskaber? Eller foretrækker du en rejseoplevelse til fjerne lande og kulturer? Costa Firenze tilbyder rejseruter, der passer til alle krav: fra Middelhavet i fem eller otte dage eller til Asien i 51 dage med passage gennem Mellemøsten. Gå ikke glip af denne mulighed.

Indvielseskrydstogt

Costa Firenzes første krydstogt i Middelhavet starter den 1. Oktober 2020 fra Trieste mod Savona, og berører Bari, Barcelona og Marseille.

Tre dages afslapning

Den 8. Oktober 2020 skibet vil forlade Savona på et kort krydstogt til Barcelona, Marseille og vender derefter tilbage til Savona.

Middelhavet set fra Firenze

Den 12., 19. og 26. Oktober 2020 vil Costa Firenze afgå fra Savona på tre 1-uges krydstogter, der omfatter Napoli (eller Civitavecchia/Rom), Messina (eller Palermo), Valencia, Barcelona og Marseille.

En unik 51-dages rejserute

Forskellige kulturer, landskaber og smagsoplevelser fra Middelhavet til Asien, forbi Dubai gennem Suez-kanalen og Det Røde Hav. Den 2. november 2020 begiver Costa Firenze sig på sin rejse til Fjernøsten: en fantastisk 51-dages rejserute fra Savona til Hong Kong, som kan bookes i enkelte afsnit, hver for sig fascinerende og inspirerende. Oplev dem alle.

1. Fra Savona til Dubai

Den 2. november 2020 afgår Costa Firenze fra Savona til Dubai på et 20-dages krydstogt. En unik rejse for at udforske Mellemøstens skatte Jerusalem og Petra med besøg i Napoli og Kreta.

2. Fra Dubai til Singapore

Fra 21. november 2020 giver Costa Firenze dig mulighed for at opleve de utrolige skylines i Dubai og Abu Dhabi, de fortryllede strande i Goa og Sri Lankas og Indonesiens uspolerede natur. Et 19-dages krydstogt med landgang i Singapore.

3. Fra Singapore til Hong Kong

Fra den 9. december 2020 tager Costa Firenze på en 14-dages tur fra Singapore til Hong Kong og krydser Malaysia, Thailand og Vietnam. Den sidste fase af krydstogtet til Kina tilbyder en aldeles medrivende oplevelse af orientalsk kultur.

Mange destinationer, én fantastiske rejse

Jerusalem - Haifa

Den 8. november 2020. Jerusalem. Den hellige by, hellig for kristne, jøder og muslimer, indgyder følelser, som vil blive hos dig for evigt.

Petra - Aqaba

Den 11. november 2020 gør krydstogtet stop i Aqaba, Jordan, hvorfra du kan besøge Petra, et af Mellemøstens store vidundere.

Abu Dhabi

To dage i Abu Dhabi, den 22. og 23. november 2020, hvor du kan besøge en af de største moskeer i verden og fordybe dig i atmosfæren fra Tusind og én nat.

Colombo

Den 1. december 2020 bades krydstogtet... i Columbos guld på Sri Lanka. Byer med farverige markeder, smukke haver og karakteristiske buddhistiske templer.

Dubai

Den 20. november 2020. Dubai. Luksuriøs ekstravagance og tårnhøje skyskrabere i en af verdens mest berømte skylines.

Bangkok - Laem Chabang

Den 14. december ankommer Costa Firenze til Bangkok, en fascinerende storby med gyldne templer og moderne skyskrabere, hvor fortid og fremtid mødes i samme kvarter.

 

customCallbackMq