Costa Smeralda

Antal gæster6.522
Besætning1.678
Længde: 337 m337

Costa Smeralda, havet har fundet sit "Belpaese"
Costa Smeralda er skibet, der er symbolet på skønhed, stil og italiensk gæstfrihed. Dens områder blev professionelt kreeret med inspiration fra torvene i vores smukke land.

Nyheder fra det nye flagskib: Colosseum, hjertet af Costa Smeralda, er skibscentret på tre broer dedikeret til de bedste shows. Plaza af Spanien: en storslået trappe med udsigt agterud. “Flyv”-gangen, der når det højeste punkt på skibet på 65 meter og Trastevere: Et torv i midten af skibet, der kombinerer oplevelsen af barer, butikker og underholdning på ét sted.

Fejr Costa Smeralda med os den

3. november 2019: Savona klæder sig pænt på til fest. Et enestående arrangement. Kom og fejr indvielsen af vores nye flagskib med os.

 

Første krydstogter

Du har to muligheder for at fejre Costa Smeraldas debut. Du kan tage med på den første tur fra Hamborg eller opleve det første krydstogt i Middelhavet. Under alle omstændigheder bliver det en fest, vi kan nyde sammen!

Debutturen fra Hamborg

Opdag Europas hovedstæder mellem Nordsøen, Atlanten og Middelhavet. Hamborg, Rotterdam og Lissabon. Afgang den 20. oktober 2019.

Det første krydstogt i Middelhavet

Fra Liguria til Provence, fra Catalonien til Lazios kyster – lad dig forføre af de unikke landskaber og byer. Afgang den 3. november 2019.

Book dit krydstogt med Costa Smeralda nu

Oplev Middelhavet på en helt ny måde med vores flagskib!

Vinterafgange

Se alle Costa Smeraldas afgange fra november 2019 til februar 2020.

Forårsafgange

Se alle Costa Smeraldas afgange fra marts til maj 2020.

Sommerafgange

Se alle Costa Smeraldas afgange fra juni til august 2020.

Costa Smeralda er...

Respekt for miljøet og passion for havet. Costa Smeralda er et "grønt" skib på grund af dets nye fremdriftsteknologi med LNG-brændstof.

Velvære, elegance og stil. Costa Smeraldas kendetegn er Made in Italy. Alt, fra fællesområderne til hytterne, oser af italiensk stil.

Vores italienske designpartnere


Livet om bord

En restaurant for alle

En ny måde at spise på. Find ud af, hvad der tilberedes!

LAB – Køkkenlabben

mod et gebyr

Er du klar til at blive vores "Chef for a day"? Du kan sætte dine færdigheder ved komfuret på en prøve og dele dine mest kreative opskrifter på LAB. Og hvis du har brug for lidt inspiration, kan du lade dig imponere over Bruno Barbieris retter!

Restaurant Tutti a Tavola

Inkluderet

Med udsigt over havet og... dine små rejseledsagere. Det er den første restaurant, der er dedikeret til familier. Den ligger blot et stenkast fra Luna Park, og har et behageligt indendørs miljø og et smukt udendørs område med udsigt over havet.

Bacaro

mod et gebyr

Oplev den typiske venetianske aperitif. Mellem lækre, velsmagende lækkerier og drinks, der er tilberedt af erfarne bartendere, genoplever du atmosfæren i de mest karakteristiske nordøstlige italienske pubber i en ny, flydende lagune.

Livet om bord

Masser af sjov for alle

En ny måde at spise på. Find ud af, hvad der tilberedes!

Under 3 Miniklub

Inkluderet

Kun på Costa Smeralda: du kan endda efterlade dine yngste børn (1-3 år) i gode hænder hos Squok Club-animatorerne. Børnene vil have det sjovt, og du kan holde lidt fri ombord.

Silent Party

Inkluderet

I poolen kan du skrue op for lydstyrken på hovedtelefonerne og fortabe dig i dans... uden at lave larm. Der er den musik, du kan lide, og du kan være sammen med hvem, du vil under den indendørs pools stjerner: festen venter bare på, at du kommer.

Virtual Band

Inkluderet

Hvis du sejler, hvordan kan du komme til et stadion, teater eller arena, for at deltage i en live koncert? Det er nemt! Med Smeraldas teknologi og LED-vægge kan du se tre koncerter om ugen. Fordyb dig i rytmen!

Interaktive skibskort

Gennemse broer og se alle værelserne på skibet

Kahytter og Suiter

Suiter

Store åbne områder, fremragende service og opmærksomhed på selv de mindste detaljer. Et virkeligt kvalitetsspring.

Terrasse

Varm og indbydende atmosfære med en terrasse, der forstærker det omgivende lys.

Balkon

Elegant kahyt med direkte havudsigt fra den private balkon.

Udvendig

Med sine store ruder eller koøje til at beundre panoramaet.

Indvendig

En billig måde at nyde den komfort, du forventer af et luksuriøst sted.