Alle krydstogtskibe

Costa krydstogtsflĂĄden af skibe er virksomhedens stolthed, og de alle har en unik karakter og eksklusive servicer, men de er knyttet sammen af en umiskendelig stil: Costa-stilen.

Oplev det sofistikerede Costa Firenze, Costa Cruises' nye skib, der vil begynde at sejle i Middelhavet i december 2020

Costa Smeralda, havet har fundet sit "Belpaese"
Costa Smeralda er skibet, der er symbolet på skønhed, stil og italiensk gæstfrihed. Dens områder blev professionelt kreeret med inspiration fra torvene i vores smukke land.

Costa Diadema, lanceret i 2014. Den er bygget til afslapning og sjov med masser af aktiviteter om bord, funklende barer, gourmetrestauranter og spa-omrĂĄdet.

Et stort skib at opleve. Costa Fascinosa er det perfekte sted til en afslappet ferie, fuld af sjov. Med moderne og mangesidede kunstværker.

Drøm og virkelighed mødes om bord på Costa Favolosa. Som navnet antyder, er vi på et eventyrskib. En sand teknisk perle med enhver tænkelig komfort og plads til dine foretrukne aktiviteter: sport, afslapning og god mad.

Costa Deliziosa er en sand perle i Costa-flåden: stilfuld og behagelig på samme tid – det ægte udtryk af italiensk stil. Skibets kunstprojekt involverede både unge kunstnere og store mestre.

Costa Pacifica er allerede et skib fra Guinness Rekordbog, fordi det blev døbt i Genova samme dag som Luminosa Costa. Dets motto er "havets musik”: temaer i indretningen og navnene på broerne er alle knyttet til musik.

Det innovative design og gode materialer fĂĄr Costa Luminosa til at skinne som en juvel. Costa Luminosa er bestemt til at komme flere gange rundt om jorden med dimensioner, der er egnede til at krydse Panamakanalen.

Costa Magica er et spændende skib, der inspirerer os til at opdage det hele og nyde det i alle dets nuancer. Tegnet af den amerikanske arkitekt Farcus, udtrykker det visionen og synes bogstaveligt talt udspændt mellem himmel og hav.

Costa Fortuna er en hyldest til fortidens passagerdampere. Bygget symbolsk i de legendariske værfter i Genova Sestri, er den en søster til Costa Magica. Dens motto er "førsteklasses" for videreudviklingen af møbler og elegancen i indretningen.

En sand rejse i kunst: gallerier af portrætter, cirklende amoriner, barokke rammer – Costa Mediterranea byder dig velkommen til en festlig og forfinet atmosfære, der har til formål at repræsentere en moderne søgen efter skønhed.

Skibsplaner

Costa-flĂĄde

Costa-skibe er yderst charmerende og skabt til optimal komfort kombineret med forskellige smagsoplevelser om bord.
Se restauranter, barer og swimmingpools på hvert dæk af vores skib og kahytten, som vil byde dig velkommen under krydstogtet.

 

FĂ… MERE AT VIDE