Transatlantisk

Hvis du skal afsted på et transatlantisk krydstogt, ved du allerede, at du ikke bare er en turist, men du følger samme ruter som de gamle søfarere med ånden hos en moderne Columbus, der opdager nye og eksotiske verdener. 

Et transatlantisk krydstogt lader dig nyde opdagelsen af vidunderlige drømmesteder som Caribien og Sydamerika, som giver daglige udsigter og landskaber, der altid er forskellige fra hinanden. Det er vigtigt at nyde hver dag med sejlads, indtil vi når disse fantastiske steder og oplever smukke byer og fascinerende øer. Hjemme igen har vi et væld af betagende oplevelser, herunder følelserne, der er forbundet med havets krystallinske toner, himlens klarhed, skovens varme omfavnelse og gæstfriheden hos de lokale, kendt for deres varme smil. 

Havne vist

Abu Dhabi

Abu Dhabi er et mirakel på sand. Den storslåede hvide marmormoské ligger side om side med skyskrabernes spejle. Alt sammen omgivet af ørken.

Barcelona

Barcelonas natteliv. Blandt "Ramblaerne" opdager vi dejlig mad og strømme af øl, men vi er altid under Gaudís omhyggelige øje, som indfangede og udtrykte sjælen af denne by.

Buenos Aires

Argentina var det lovede land for mange europæiske emigranter og i dag byder hovedstaden Buenos Aires os varmt velkommen.

Catalina Island

På Catalina Island er der en privat strand udelukkende for passagerer fra Costa krydstogter og den kan kun nås med robåd, fordi motorer og støj er forbudt her. Hvilken oase!

København

København er et ideelt udgangspunkt til at udforske på cykel: De smalle gader og små broer omgiver alle magien, der inspirerede til H.C. Andersens fortællinger.

Dubai

Dubai er en kontrast: Glitrende skyskrabere, blandt de højeste i verden, og umiddelbart bag dem den endeløse og lydløse ørken, ideel til en middag i solnedgangen.

Uforlignelige udflugter til lands

Nogle af de smukkeste øjeblikke du kan opleve på et krydstogt.