Jorden rundt

Øer, tanger, vige, fjorde, havne, i en unik rejseoplevelse, der fornyer sig selv dag efter dag i mere end tre måneder. Vælg at være en stjerne på en vidunderlig rejse verden rundt, som når fem kontinenter.

Hver morgen er der et syn, der er forskelligt fra det foregående, men altid spændende og engagerende. Disse er steder, som bliver levende i vores minder og i vores fantasi, drevet af bøger vi har læst, film vi har set, af fortællinger vi er blevet fortalt, som bliver stjernerne på scenerne i dette krydstogt jorden rundt. Fra Middelhavet vil du vove dig ud i oceanerne, med stop i havne, der er som elementer i en mosaik, der fremhæver verdens mangfoldighed: hvad der fremkommer er et billede af steder, folk og kulturer, der alle er forskellige, men meget fascinerende på grund af dette. Alt i kombination med den service og de attraktioner, du vil finde om bord på Costa Cruises skibe, der vil få dig til at værdsætte din rejses skønhed endnu mere.

 

Havne vist

Barcelona

Barcelonas natteliv. Blandt "Ramblaerne" opdager vi dejlig mad og strømme af øl, men vi er altid under Gaudís omhyggelige øje, som indfangede og udtrykte sjælen af denne by.

Bora Bora

Der er ingen tvivl om, hvorfor Bora Bora er en af de mest berømte laguner på Polynesien: Dets fantastiske hav giver mulighed for nogle unikke dykkeoplevelser.

Buenos Aires

Argentina var det lovede land for mange europæiske emigranter og i dag byder hovedstaden Buenos Aires os varmt velkommen.

Colombo

Økonomisk hovedstad og tidligere hovedstad i Sri Lanka er Colombo en havneby placeret i sydvest på øen. Som en milepæl på vores krydstogt til Sri Lanka vil du opleve indgående kendskab til "Indiens tåre”.

 

Dubai

Dubai er en kontrast: Glitrende skyskrabere, blandt de højeste i verden, og umiddelbart bag dem den endeløse og lydløse ørken, ideel til en middag i solnedgangen.

Phuket

Phuket er en historisk destination i det gamle Thailand, men de smukke strande og ro i området fornyr løbende dets charme.

Uforlignelige udflugter til lands

Nogle af de smukkeste øjeblikke du kan opleve på et krydstogt.