Nordeuropa

Det klare, kolde, skarpe lys vil ledsage os på vores vej til Nordeuropa. Tag ud på en unik oplevelse mellem labyrinter af klipper, hvor gletsjerne langs havet og små, farverige landsbyer byder os velkomne som i et eventyr.

Vildmarkens uspolerede, stolte skønhed, der dominerer de nordlige have, afspejler karakteristikkerne for viking-folket, engang herre over disse farvande. Vi beundrer de norske fjordes storslåethed om bord på vores Costa-skibe på vores krydstogter i Nordsøen. Vi sejler i de store vandlabyrinter udskårne af hav, der trængte flere kilometer ind i hjertet af landet og vi beundrer episke scenarier: De maleriske Nordiske landsbyer ved bunden af klipper og bjerge, hvorfra der falder imponerende vandfald, fodret af gletsjere. Skønheden ved moderne byer som Oslo og Stockholm skal nydes, ligesom rigdommen i Skt. Petersborg og København, med den storslåede lille havfrue fra H.C. Andersens historie blinkende til os fra hendes klippe midt i havet.

Havne vist

Bergen

Kajerne i havnen i Bergen i Norge er optaget på UNESCOs verdensarvsliste på grund af deres historiske værdi. De små farverige huse er som taget ud af et eventyr.

København

København er et ideelt udgangspunkt til at udforske på cykel: De smalle gader og små broer omgiver alle magien, der inspirerede til H.C. Andersens fortællinger.

Sankt Petersborg

Et stop i havnen i St. Petersborg bringer os til zarernes hof. Det pragtfulde historiske centrum vil ikke efterlade dig uberørt.

Tallinn

Tallinn er en af de smukkeste af Europas hovedstæder, som vi møder, når vi skal på vores Costa krydstogt i Nordeuropa. Dens gamle bydel er blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Uforlignelige udflugter til lands

Nogle af de smukkeste øjeblikke du kan opleve på et krydstogt.