Middelhavet

Baggrunden for dit krydstogt i Middelhavet består af historie, kultur, landskaber og ikoniske turistdestinationer. “Mare Nostrum” er civilisationens vugge og giver os, uanset årstiden, anderledes og spændende landskaber, som virkelig er sande juveler. Hver havn er et mirakel, der kommer fra historien, en overraskelse, en drøm. Costa Cruises får os til at opdage de rødder, som, i Middelhavet, udgør Europas vugge. Grækenland, mellem historie og legende, med udsigt til et smukt hav, med dets monumenters storslåethed. Italien, med dets mange nuancer fra nord til syd. Og så Frankrig, med dets glimmer og dets sarte landskaber, og Spanien, rolig og stolt, og dets smukke øer: De Baleariske og Kanariske øer. Middelhavets gastronomi vil give os andre glæder: mens vi nipper til et glas prosecco og en forfriskende sangria, smager vi den blanding af grøntsager, friske fisk, pasta, supper, pizzaer og paella, der gør Middelhavet til et nydelsens paradis.

Havne vist

Barcelona

Barcelonas natteliv. Blandt "Ramblaerne" opdager vi dejlig mad og strømme af øl, men vi er altid under Gaudís omhyggelige øje, som indfangede og udtrykte sjælen af denne by.

Santorini

Klipperne på Santorini ø skinner med de klare, hvide huse, der dominerer Middelhavet fra det øverste af deres top.

Napoli

Napoli er hjertet af Middelhavet. En uovertruffen byen, hvor alt bliver en behagelig oplevelse. Nyd pizza, sfogliatelle og kaffe.

St. Cruz de Tenerife

Havnen i Santa Cruz de Tenerife er byens adgang til havet og karakteriseret ved en blanding af kulturer, som har formået at leve i harmoni med hinanden.

Venedig

Hjemsted for gribende romantik er Venedig vandets by par excellence, også kendt som La Serenissima.

Uforlignelige udflugter til lands

Nogle af de smukkeste øjeblikke du kan opleve på et krydstogt.