Asien

Formålet med enhver rejse er at blive beriget med nye oplevelser, smage, lyde, billeder og følelser, som er forskellige fra de sædvanlige. Det er derfor, vores krydstogter i Fjernøsten altid dækker behovet for nye oplevelser.

Kina er et land, der bor i charmen fra fortidens traditioner, som altid er parat til store forandringer. Den grundlæggende natur af bevægelserne for  kampsport afspejler den disciplin, med hvilken landet har taget imod fremskridtet og fortsætter med at udvikle det.  Japan er også fantastisk: Tokyo er en stjerne med liv og farve, men  fuld af orden og respekt for alle, som i de mest autentiske af gamle  traditioner. Vores krydstogt til Fjernøsten vil få dig til at opdage fascinerende lande  med tusind kontraster, hvor det moderne tilpasses til det gamle og det travle liv  mødes med ro i sindet. I alle lande kombineres fødevarer med berusende dufte og forstærker [7]faktisk de følelser, du vil opleve.

Havne vist

Singapore

Den travle havn i Singapore er en af de væsentlige destinationer på vores Costa krydstogt til Østen. Vi besøger byen for at blive tryllebundet i lang tid bagefter.

Tokyo

Tokyo er den mest moderne og banebrydende by i Japan og for en vesterlænding, en rig blanding af de følelser, som ofte er svære at forstå.

Uforlignelige udflugter til lands

Nogle af de smukkeste øjeblikke du kan opleve på et krydstogt.