Asien

Formålet med enhver rejse er at blive beriget med nye oplevelser, smage, lyde, billeder og følelser, som er forskellige fra de sædvanlige. Det er derfor, vores krydstogter i Fjernøsten altid dækker behovet for nye oplevelser.

Kina er et land, der bor i charmen fra fortidens traditioner, som altid er parat til store forandringer. Den grundlæggende natur af bevægelserne for  kampsport afspejler den disciplin, med hvilken landet har taget imod fremskridtet og fortsætter med at udvikle det.  Japan er også fantastisk: Tokyo er en stjerne med liv og farve, men  fuld af orden og respekt for alle, som i de mest autentiske af gamle  traditioner. Vores krydstogt til Fjernøsten vil få dig til at opdage fascinerende lande  med tusind kontraster, hvor det moderne tilpasses til det gamle og det travle liv  mødes med ro i sindet. I alle lande kombineres fødevarer med berusende dufte og forstærker [7]faktisk de følelser, du vil opleve.

Havne vist

Fukuoka

Havnen i Fukuoka er placeret på den sydøstlige del af øen Kyushu, en velstående kystby omgivet af bjerge.

Phuket

Phuket er en historisk destination i det gamle Thailand, men de smukke strande og ro i området fornyr løbende dets charme.

Singapore

Den travle havn i Singapore er en af de væsentlige destinationer på vores Costa krydstogt til Østen. Vi besøger byen for at blive tryllebundet i lang tid bagefter.

Kobe

Kobe er en by med en ældgammel tradition i en sådan grad, at det i en fjern fortid var den tidligere hovedstad i Japan. Den ligger på øen Honshū.

CostaTours! Udflugter

Nogle af de smukkeste øjeblikke du kan opleve på et krydstogt.

Specialtilbud