Dubai og FAE

Vi peger kompasset mod øst og gør os klar til nye eventyr på vores rejse til Dubai: mellem ørkenens charme, med dens ældgamle traditioner, og det futuristiske landskab af skinnende skyskrabere.

Hvert hus og hver gade, der ligger i ørkensandet, er møjsommeligt blevet erobret fra den kvælende tilstedeværelse af sandet. Derfor stræber alt i emiraterne mod storhed, mod overflod og til forbløffelse. Storslåede moskeer, en af de højeste skyskrabere i verden, hoteller med flere stjerner end stjernehimmelen, temaparker fra Guinness Rekordbog. Dette er et land, hvor der med baggrunden af en rå og besværlig natur at leve i ikke er mangel på luksus, skønhed, shopping og især hav til fantastisk dykning. En følelse, der ikke må mangle på vores krydstogt i Dubai er at se natten falde på, så sort som tusinde nætter men fuld af stjerner, ro og umådelig skønhed.

Our priority is to offer a safe vacation experience.

We have updated the travel requirements applied to our UAE cruises. Before booking a cruise to this destination we advise you to carefully consult all the information collected in the section "Travel health requirements".

Havne vist

Abu Dhabi

Abu Dhabi er et mirakel på sand. Den storslåede hvide marmormoské ligger side om side med skyskrabernes spejle. Alt sammen omgivet af ørken.

Dubai

Dubai er en kontrast: Glitrende skyskrabere, blandt de højeste i verden, og umiddelbart bag dem den endeløse og lydløse ørken, ideel til en middag i solnedgangen.

Muscat

Oman golf er smuk, og havnen og byen Muscat afspejler sultanatets økonomiske styrke.

Uforlignelige udflugter til lands

Nogle af de smukkeste øjeblikke du kan opleve på et krydstogt.