Karibien

Hvis du elsker havet, strande og drømme, og måske kan lide musik og god mad, er vores krydstogt i Karibien den ideelle løsning. Vi tager mod “skatteøen”, fulde af godt humør og strålende solskin.

Fascinationen af disse steder er en regnbue af farver, hvor havets blå, himlens klare blå og den uendeligt variation af brune, okkerfarvede og grønne kakao-, kaffe- og krydderi-plantager er blandet i et betagende landskab. Byerne, du besøger på krydstogtet i Caribien er levende, fulde af musik og dufte, mens naturen, den eneste elskerinde på disse øer, giver dig mulighed for at se eksotiske dyr og farverige mosaikker af blomster og frugt oplyst af solen. Her vækker havet genklang i hvert hjørne, det gamle minde om pirathistorier og rytmen af musik langt borte, der fortæller om et fjernt Afrika, som blev til noget andet gennem århundrederne. Fra Antillerne til Den Dominikanske Republik, fra Bahamas til Barbados: med Costa Cruises finder du alt det bedste i Caribien.

Our priority is to offer a safe vacation experience.

We have updated the travel requirements applied to our Caribbean cruises. Before booking a cruise to this destination we advise you to carefully consult all the information collected in the section "Travel health requirements".

Havne vist

Catalina Island

På Catalina Island er der en privat strand udelukkende for passagerer fra Costa krydstogter og den kan kun nås med robåd, fordi motorer og støj er forbudt her. Hvilken oase!

Martinique

Ved stranden på Salines kan du snorkle blandt farverige fisk. Når vi skal til at forlade Martinique, vil vi brokke os som forkælede børn.

Guadeloupe

De to søster-øer Basse-Terre og Grande-Terre, adskilt af en lille naturlig landtange, udgør Guadeloupe, hvor vi forankrer vores Costa krydstogt i de små Antiller.

Uforlignelige udflugter til lands

Nogle af de smukkeste øjeblikke du kan opleve på et krydstogt.