Baggrunden for dit krydstogt i Middelhavet består af historie, kultur, landskaber og ikoniske turistdestinationer. “Mare Nostrum” er civilisationens vugge og giver os, uanset årstiden, anderledes og spændende landskaber, som virkelig er sande juveler.

Det klare, kolde, skarpe lys vil ledsage os på vores vej til Nordeuropa. Tag ud på en unik oplevelse mellem labyrinter af klipper, hvor gletsjerne langs havet og små, farverige landsbyer byder os velkomne som i et eventyr.

Hvis du elsker havet, strande og drømme, og måske kan lide musik og god mad, er vores krydstogt i Karibien den ideelle løsning. Vi tager mod “skatteøen”, fulde af godt humør og strålende solskin.

Vi peger kompasset mod øst og gør os klar til nye eventyr på vores rejse til Dubai: mellem ørkenens charme, med dens ældgamle traditioner, og det futuristiske landskab af skinnende skyskrabere.

Den latinamerikanske rytme er med os på disse fine krydstogter i Sydamerika. Smukt hav, smukke landskaber og så mange forskellige følelser, i et kalejdoskop af farver, hvor den frodige natur er elskerinden.

Hvis du skal afsted på et transatlantisk krydstogt, ved du allerede, at du ikke bare er en turist, men du følger samme ruter som de gamle søfarere med ånden hos en moderne Columbus, der opdager nye og eksotiske verdener. 

Øer, tanger, vige, fjorde, havne, i en unik rejseoplevelse, der fornyer sig selv dag efter dag i mere end tre måneder. Vælg at være en stjerne på en vidunderlig rejse verden rundt, som når fem kontinenter.