Spar nu!

Bestil dit krydstogt og få € 100 til frit brug på dine udflugter!

100 € til udflugter

Få mest muligt ud af din oplevelse med Costa Cruises ved at opleve verden på de fantastiske udflugter, vi tilbyder.

Når du bestiller et krydstogt (mellem 2. oktober og 5. november), får du 100 € per person, du frit kan bruge på dine udflugter. Få minder, du vil huske for altid, fra dit krydstogt på de syv have, og oplev det krystalklare vand i Caribien, oldtidens vidundere ved Middelhavet eller de eksotiske retter i Dubai. Valget er dit!

CostaTours!

Vores udflugter er lavet til at opfylde alles ønsker. Find den type udflugt, der passer bedst til dig. Ønsker du eventyr, shopping eller kultur? Valget er dit!

Udflugter i hele verden

Costa Cruises har et stort udvalg af udflugter, så alle kan få deres ideelle rejse. Vi glæder os at tage dig med til de smukkeste destinationer i verden.

Kvalificeret personale

Vores CostaTours er særligt sammensat til at opfylde alles ønsker, og du er selvfølgelig altid ledsaget af professionelt personale. De vil med glæde guide dig rundt til de smukkeste steder og hjælpe dig med at få uforglemmelige minder.

MyCosta

Har du reserveret dit krydstogt, og leder du efter udflugter? Hvis du logger ind på MyCosta, finder du oplevelsen, som du absolut ikke må gå glip af. I My Costa-omgivelser kan du læse omfattende beskrivelser og reservere dine foretrukne udflugter.

Hvor vil du gå næste?

Caribien

Dubai og FAE

Middelhavet

Nordeuropa

Transatlantisk

Vilkår og betingelser: Tilbuddet gælder på udvalgte afgange og på reservationer foretaget mellem 02/10/2018 og 05/11/2018 for reservationer af Basic-, TOTAL Comfort- eller Deluxe-billet på et bredt udvalg af krydstogter i 2019 i Middelhavet, Caribien, Emiraterne, Nordeuropa og Asien (Singapore). Kampagnen har begrænset tilgængelighed på hver afrejse og kan lukkes uden varsel inden udgangen af tilbudsperioden. Tilbuddet har ikke tilbagevirkende kraft og gælder kun for nye reservationer, som alle er bekræftet i tilbudsperioden. Tilbuddet giver 100 € kredit ombord for den første og anden voksne i kahytten, som kan bruges på udflugter. Tilbuddet gælder ikke for børn og/eller tredje eller fjerde voksne i en tredobbelt eller firedobbelt kahyt. Hvis passagererne ikke finder nogen udflugter efter deres smag, kan kreditten bruges på andre tjenester om bord. Oplysninger kan ændres.