Nyd Den udsigt, du savner

Dit næste krydstogt vil blive uforglemmeligt ... Faktisk vil få den udsigt, du har savnet, udsigten over havet!

Oplev Middelhavet eller vores eksotiske destinationer til Total Comfort-prisen og få en kahyt med balkon til prisen for en indvendig kahyt!¹

Desuden kan du udsætte dit krydstogt uden ekstra gebyrer inden for 48 timer før afrejsen.²

For at få dette fantastiske tilbud behøver du blot at være en del af vores CostaClub.
Er du ikke medlem endnu?

Tilmeld dig nu! Det er tid til at nyde den ferie, du har savnet.

Din kanyt med balkon ... Havudsigt

Italien, Spanien og Balearerne

Fra Marseille eller Nice/Savona, Barcelona, Civitavecchia/Rom, Palma, Genova, 8 dage/7 nætter

Italien, Grækenland og Kroatien

Fra Venedig, 8 dage/7 nætter

Hellig Land og Istanbul

Fra Marseille eller Nice/Savona, 11 dage/10 nætter

Dubai og FAE

Fra Dubai og Abu Dhabi, 8 dage/7 nætter

Karibien

fra Guadeloup 8 dage/7 nætter

Tilbudsbetingelser:

Tilbuddet gælder for alle reservationer, der er foretaget mellem 17. juni og 31. juli 2020, for en opgradering til en kahyt med balkon til prisen for en indvendig kahyt. Opgraderingen sker ikke automatisk, du skal vælge en kabyt med balkon, og prisen justeres automatisk ved reservationen. I tilfælde af online booking på vores websted bliver du bedt om at logge ind med dit Costa Club ID eller til at deltage i Costa Club for at få adgang til kampagnen. Tilbuddet er forbeholdt Costa Club-medlemmer og alle dem, der tilmelder sig Costa Club (Costa Ambra), gælder kun for Total Comfort-priser og på et bredt udvalg af krydstogter, der afgår mellem 28/11/2020 og 23/5/2021. For Caribien gælder dette tilbud udelukkende, når man booker en fly + cruise-pakke. Dette tilbud kan kun kombineres med Costa Club Privilege Departures og Premium Vouchers. Kampagnen afhænger af tilgængeligheden af kahytter med ​​balkon på den enkelte afrejsedato og kan trækkes tilbage inden afslutningen af ​​kampagneperioden uden forudgående varsel.

For alle nye individuelle bookinger, der er foretaget mellem 17. juni og 31. juli 2020 til Total Comfort, Basic, Deluxe, vil Costa kreditere dig den nettopris, som Costa har modtaget gratis, kun for den maritime del af krydstogtet, inklusive drikkevarer, i tilfælde af en anmodning om udsættelse fremsat senest 48 timer før det pågældende krydstogts afgangsdato. Gældende for udsættelse af et bredt udvalg af krydstogter, med afgang inden 31/05/2021, eksklusive Round the World krydstogter (hele og segmenter).Undtaget fra kreditnotaens størrelse er mulige flyvninger, forsikringer og andre specielle tjenester. Kreditnotaen vil være gyldig i 12 måneder fra udstedelsesdatoen.