Vores nye 2020/21-rejser, en sæson, der er rig på spændende feriemuligheder!

Efter lanceringen af vores krydstogter i september med Costa Deliziosa og Costa Diadema har vi designet vores rejseplaner fra oktober 2020 til marts 2021, således at flere og flere skibe vil sejle igen.

Takket være nye sundhedsprocedurer i forhold til alle aspekter af krydstogtsoplevelsen og alle opnåede destinationer, vil vi altid sikre maksimal sikkerhed om bord og på land.

Vi er glade for at kunne introducere de nye rejser for vinteren!

Inden for de næste par dage vil du have mulighed for at reservere dem på vores hjemmeside og i rejsebureauer.

 

 

Det Milde Middelhav

ITALIEN, FRANKRIG OG SPANIEN

Costa Smeralda, det italienske firmas første sensationelle flagskib, der kører på LNG, vil sejle i den vestlige del af Middelhavet og vil være i drift fra 10. oktober 2020 på ugelange krydstogter baseret på bæredygtighed og respekt for miljøet. Den ideelle måde til at nyde den unikke atmosfære i byer med historie og kultur som Savona, Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Palermo og Civitavecchia/Rom.

opdag mere

Vores store nyheder: Costa Firenze i det vestlige Middelhav


I hele vintersæsonen tilbyder Costa Firenze en helt ny 7-dages rejse i Middelhavet, herunder til Savona, La Spezia, Napoli, Valencia, Barcelona, Marseille.
Opdag mere >>

 

 

KREIKKA JA EGYPTI

Fra november 2020 sejler Costa Diadema mod øst for at tilbyde 14-dages krydstogter fra Savona til Egypten og Grækenland.

** Pian myydään verkossa! **

 

Fra 10. oktober 2020 til december 2020 afgår Costa Deliziosa fra Trieste på et-uges krydstogt for at besøge Grækenland.

opdag mere

 

GENOPDAG ITALIEN

Rejsen med Costa Deliziosa, der er dedikeret til genopdagelse af Italien, vil også være tilgængelig for europæiske borgere* den 27. september. Et virkelig exceptionelt udvalg af steder, der kan opleves på en enkelt 7-dages ferie: Trieste, Bari, Brindisi, Corigliano-Rossano, Siracusa og Catania. Corigliano-Rossano, Syrakusa ja Catania.

opdag mere

De Kanariske Øer

 

OPLEV ET ENORME ATLANTERHAV

De Kanariske Øer er altid en populær destination, og de er en del af Costas vinterprogram 2020/21. Fra november 2020 vil Costa Diadema tage gæsterne på en 12-dages rejse, der gør forbi Hercules' Søjler. Denne rejse vil veksle med én, som går til Egypten og Grækenland.

** Snart sælges online! **

Verdensrundrejsen

EKSTRAORDINÆR OPLEVELSE

Verdenskrydstogtet er også bekræftet med afgang den 3. januar 2021 i den trettende udgave. Et fantastisk eventyr på havet med Costa Deliziosa over 116 dage, hvor vi sejler på tre oceaner og oplever fire kontinenter.

** Snart sælges online! **

Den nye sikkerhedsprotokol

Vi beskytter dit helbred og din sikkerhed for at sikre dig en fredelig ferie, fra besætning til passagerer, fra havnefaciliteter til skibe, fra ombordstigning til landstigning.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er gyldighedsvilkårene for værdikuponen?

Værdikuponen er gyldig i 18 måneder fra udstedelsesdatoen og kan bruges på alle nye reservationer af krydstogter.

Hvordan bruger jeg værdikuponen?

For reservationer foretaget på vores hjemmeside www.costacruises.dk eller via vores kundeservicecenter kan du bruge denne kredit ved at ringe til +45 43 31 48 40.
 For en reservation foretaget gennem et bureau kan værdikuponen kun bruges hos det bureau, hvor reservationen blev foretaget.
 I alle tilfælde er dette værdibevis nominelt og kan ikke overdrages.

Hvad sker der, hvis der er forskel mellem beløbet på værdikuponen og prisen for det nye krydstogt?

Hvis prisen på din nye reservation er højere end beløbet på værdikuponen, skal du betale forskellen mellem de to beløb.
 Hvis prisen på din nye reservation er mindre end beløbet på værdikuponen, har du to muligheder: Du kan bruge den til yderligere tjenester i forbindelse med det reserverede krydstogt, eller du kan bruge den til en fremtidig reservation med den forudsætning, at værdikuponen er gyldig i 18 måneder fra den første udstedelsesdato.

Hvad er betingelserne for kredit om bord?

Dette tilbud gælder indtil 30/11/20, kun for de første to voksne per kahyt, i form af en kredit på 100 euro per person ombord, for en rejseudsættelse ved brug af den førnævnte værdikupon for at bestille et krydstogt med afgang senest november 2021. Kreditten ombord kan bruges på udflugter, tjenesteydelser og personlige udgifter eksklusive forsikring og pakker ombord. Kreditten kan ikke overføres eller refunderes.

* I september er de første tre afrejser med Costa Deliziosa (6., 13., 20. september) og den første afrejse med Costa Diadema (19. september) forbeholdt gæster, der bor i Italien. Fra den 27. september 2020 vil krydstogter også være til salg for personer i de europæiske lande, der er inkluderet i bilag 20 i den italienske premierministers dekret fra den 7. september, liste A og liste B, nemlig: Østrig, Belgien, Cypern, Kroatien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Irland, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Polen, Portugal, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Ungarn, Island, Liechtenstein, Norge, Schweiz og Storbritannien. Hvis der udstedes nye offentlige regler eller bestemmelser, vil Costa straks tilpasse sine bestemmelser og informere sine kunder.