Nye politik afbestillingsbetingelserne

Fra i dag ændrer Costa sin afbestillingspolitik for at give dig mulighed for at planlægge dit krydstogt med ro i sindet og være fri til at vælge det rigtige tidspunkt for dig at rejse.

Hvis du bestiller inden den 30. september, har du op til 48 timer før afrejsedato til at annullere og udsætte din ferie til en anden dato og en anden destination.

Ja, fordi alle udgifter, der er afholdt til krydstogtsdelen, konverteres til en kredit, som du kan bruge til et nyt krydstogt med afrejse inden for 18 måneder efter aflysningsdatoen.

#sejlersnart

Medelhavskryssning

Din Medelhavskryssning kommer omfatta historia, kultur, landskap och berömda turistmål.

Karibien

Hvis du elsker havet, strande og drømme, og måske kan lide musik og god mad, er vores krydstogt i Karibien den ideelle løsning.

Hvad er de nye særlige betingelser for annullering af udsættelse, der i øjeblikket anvendes af Costa?

Costa tilbyder dig en gratis udskydelse ved hjælp af en kreditnota for krydstogtets nettopris (inklusive drikkevarer), hvis du anmoder om udsættelse senest 48 timer før det pågældende krydstogts afgang. Undtaget fra kreditnotabeløbet er mulige flyvninger, forsikringer og andre specielle tjenester.

Hvilke betingelser kræves for at drage fordel af de nye særlige betingelser for afbestilling af udsættelse?

De nye afbestillingsbetingelser vil være gældende for alle nye individuelle bookinger foretaget mellem 24. marts og 30. september 2020 ved Last Minute, Basic, Total Comfort og Deluxe billetpriser på krydstogter, der afgår mellem maj 2020 og marts 2021, ekskl. Rundt i verden-krydstogter (hele og segmenter) og dem, der afgår fra Singapore.

Hvad vil være gyldighedsbetingelserne for kreditnotaen?

Kuponen er gyldig i 18 måneder fra udstedelsesdatoen og vil være gyldig for enhver ny reservation af et krydstogt, der afgår inden november 2021.

Hvordan vil det være muligt at bruge kreditnotaen?

Kreditten kan bruges på det agentur, hvor reservationen blev foretaget, eller i tilfælde af bookinger foretaget via vores hjemmeside costacruises.dk eller gennem vores Costa Cruises Kundecenter, vil du være i stand til at bruge kredit ved at ringe til nummeret +45 43 31 48 40. I tilfælde af en reservation foretaget gennem et agentur, kan kreditnotaen udelukkende bruges med det agentur, hvor reservationen blev foretaget. Under alle omstændigheder er denne kreditnota nominativ og kan ikke overføres.

Hvad sker der, hvis der er forskel mellem den kreditnota, jeg modtager, og det krydstogt, jeg gerne vil booke næste?

Hvis prisen på krydstogtet på din nye reservation er højere end kreditnotaens størrelse, bliver du naturligvis nødt til at betale forskellen mellem de to beløb. Alternativt, hvis prisen på krydstogtet på din nye reservation er lavere end værdien af kreditnotaen, har du to muligheder: Du kan bruge den til yderligere tjenester, der er relateret til det bookede krydstogt, eller bruge det til en fremtidig reservation, vel vidende at den er gyldig 18 måneder efter udstedelsesdatoen. Det vil være muligt at tilføje en kredit ombord svarende til forskellen.