Nye politik afbestillingsbetingelserne

Fra i dag ændrer Costa sin afbestillingspolitik for at give dig mulighed for at planlægge dit krydstogt med ro i sindet og være fri til at vælge det rigtige tidspunkt for dig at rejse.

Hvis du bestiller inden den 30. juni, har du op til 48 timer før afrejsedato til at annullere og udsætte din ferie til en anden dato og en anden destination.

Ja, fordi alle udgifter, der er afholdt til krydstogtsdelen, konverteres til en kredit, som du kan bruge til et nyt krydstogt med afrejse inden for 12 måneder efter aflysningsdatoen.

#sejlersnart

Hvad er de nye særlige betingelser for annullering af udsættelse, der i øjeblikket anvendes af Costa?

Costa tilbyder dig en gratis udskydelse ved hjælp af en kreditnota for krydstogtets nettopris (inklusive drikkevarer), hvis du anmoder om udsættelse senest 48 timer før det pågældende krydstogts afgang. Undtaget fra kreditnotabeløbet er mulige flyvninger, forsikringer og andre specielle tjenester.

Hvilke betingelser kræves for at drage fordel af de nye særlige betingelser for afbestilling af udsættelse?

De nye afbestillingsbetingelser vil være gældende for alle nye individuelle bookinger foretaget mellem 24. marts og 30. juni 2020 ved Last Minute, Basic, Total Comfort og Deluxe billetpriser på krydstogter, der afgår mellem maj 2020 og marts 2021, ekskl. Rundt i verden-krydstogter (hele og segmenter) og dem, der afgår fra Singapore.

Hvad vil være gyldighedsbetingelserne for kreditnotaen?

Kuponen er gyldig i 12 måneder fra udstedelsesdatoen og vil være gyldig for enhver ny reservation af et krydstogt, der afgår inden november 2021.

Hvordan vil det være muligt at bruge kreditnotaen?

Kreditten kan bruges på det agentur, hvor reservationen blev foretaget, eller i tilfælde af bookinger foretaget via vores hjemmeside costacroisieres.fr eller gennem vores Costa Crociéres Kundecenter, vil du være i stand til at bruge kredit ved at ringe til nummeret 0 800 730 447. I tilfælde af en reservation foretaget gennem et agentur, kan kreditnotaen udelukkende bruges med det agentur, hvor reservationen blev foretaget. Under alle omstændigheder er denne kreditnota nominativ og kan ikke overføres.

Hvad sker der, hvis der er forskel mellem den kreditnota, jeg modtager, og det krydstogt, jeg gerne vil booke næste?

Hvis prisen på krydstogtet på din nye reservation er højere end kreditnotaens størrelse, bliver du naturligvis nødt til at betale forskellen mellem de to beløb. Alternativt, hvis prisen på krydstogtet på din nye reservation er lavere end værdien af kreditnotaen, har du to muligheder: Du kan bruge den til yderligere tjenester, der er relateret til det bookede krydstogt, eller bruge det til en fremtidig reservation, vel vidende at den er gyldig 12 måneder efter udstedelsesdatoen. Det vil være muligt at tilføje en kredit ombord svarende til forskellen.

Reserveret cruise i juli / august?

Ikke sikker på, om du kan tage på krydstogt?

Du kan ændre din reservation og rejse inden for 12 måneder.

Hvordan fungerer det?

Kontakt vores krydstogtseksperter hos +45 43 31 48 40 eller dit rejsebureau.

NY

Hvis du vælger at udskyde dit krydstogt i juli eller august, tilbyder vi dig en kredit at bruge om bord på € 100 eller € 150 pr. person afhængig af varigheden af ​​dit krydstogt.

FAQ

Hvad er de specielle betingelser for udsættelse, som Costa i øjeblikket anvender?

Costa tilbyder dig en gratis udsættelse. Der vil ikke være afbestillingsgebyrer for det første krydstogt (ekskl. flyrejser) og eventuelle drikkepakker. Eventuelle afbestillingsgebyrer for fly, der bookes til krydstogtet, vil stadig være kundens ansvar.

Hvad er betingelserne for at drage fordel af de særlige udsættelsesbetingelser?

Dette initiativ gælder for krydstogter i juli og august, booket og bekræftet inden den 24. marts 2020. Det er ikke med tilbagevirkende kraft, og gælder ikke for krydstogter, der allerede er aflyst.

Hvordan kan jeg drage fordel af de nye afbestillingsbetingelser?

Ændringen skal foretages ved at ringe til Costa Cruises opkalds- og reservationscenter og samtidig booke et nyt krydstogt med en afrejsedato inden for 12 måneder efter datoen for det aflyste krydstogt. Den nye reservation foretages til de priser, der blev anvendt på tidspunktet for den nye reservation, uanset særlige priser, fordele eller kampagner, der blev anvendt ved den første reservation. På grundlag af de sædvanlige almindelige salgsbetingelser.

Kan jeg annullere krydstogtet en anden gang?

Kun én datoændring er tilladt pr. booking. I tilfælde af, at det nyligt bookede krydstogt annulleres, er de anvendte afbestillingsgebyrer dem, der er beskrevet i Costa Cruises generelle salgsbetingelser.