Nye krydstogter i 2021/2022: Costa-universet udvider sig!

Nogle ekstraordinære nye oplevelser venter dig fra foråret 2021. Hver rejse vil være en unik oplevelse. Hvad venter du på? Udlev din drøm!

Utrolige eventyr på Costa Luminosa

Du vil blive forbløffet over vores fantastiske tilbud på storslåede krydstogter med Costa Luminosa! Tidløse destinationer som Israel og det hellige land, eller evigt charmerende destinationer som Istanbul! Så mange nye oplevelser; din næste rejse med Costa venter!

Fra Middelhavet til Caribien og videre til New York

Miami, Boston og tre dage i The Big Apple: rejser til utrolige destinationer i USA på en fantastisk 44-dages ferie. En perfekt blanding af kultur, natur, byer fyldt med kunst- og kystferiesteder: en virkelig uforglemmelig ferie fuld af endeløse oplevelser. Afgange fra 04/03/2022.

Jul og nytår på et krydstogt i Middelhavet

Øerne i Middelhavet: 14 dages oplevelser på Korsika, Balearerne, Malta og Sicilien. Fire af de smukkeste Middelhavsøer venter på dig med deres unikke blanding af historie, kultur og naturlige skatte. Fejr årets udgang med os på et unikt krydstogt Afgange fra 21/12/2021.

Havbrise

Azorerne, De Kanariske Øer og Marokko: et 35-dages krydstogt, hvor du oplever magien ved Atlanterhavet, til Lissabon og Casablanca, fantastiske skatte som f.eks. Cádiz og Málaga, fortryllende øer som De Kanariske Øer, Madeira og sidst men ikke mindst de spektakulære Azorerne. Afgange fra 28/01/2022.

Sommer 2021 i Nordeuropa

Otte dage i de norske fjorde ombord på Costa Diadema

For første gang sejler Costa Diadema til Nordeuropa, hvilket giver en drømmerejse i uberørte naturomgivelser. En uge til at opleve byer som Bergen og København og sejle på den betagende Geirangerfjord.

13 dage til at udforske Nordkap og øerne ved Lofoten

Rejs på Costa Fascinosa til Nordkap, som er verdens top, hvor solen skinner selv om natten, og nyd de uberørte naturlige omgivelser fra Geirangerfjorden til øerne ved Lofoten. Et helt unikt 13-dages krydstogt.

10 dage med at udforske de baltiske hovedstæder

Et vidunderligt 10-dages krydstogt på Costa Fascinosa: Oplev Nordeuropas tidløse hovedstæder, herunder Stockholm, Tallinn og Helsinki, og tilbring derefter to dage i Sankt Petersborg!

Efterår/vinter 2021 i Middelhavet

Vend tilbage til Istanbul

To dage om bord på Costa Diadema udforsker Italien, Grækenland og Tyrkiet. Tilbring for første gang en nat i gamle Konstantinopel, og oplev byens natteliv. Afgange fra september 2021 til februar 2022.

Tilbage til Casablanca

10 dage om bord på Costa Favolosa, hvor du oplever Italien, Frankrig, Spanien og Marokko og får et enestående todages ophold i Casablanca, en fantastisk smuk by. Afgang i oktober 2021.

Fra havet til det hellige land

To uger om bord på Costa Diadema hvor du oplever Italien, Frankrig og Grækenland med to uforglemmelige dage i det hellige land! Afgange fra december 2021 til marts 2022.

Vinter 2021/forår 2022 i De Forenede Arabiske Emirater

Mellem sand og skyskrabere er der masser af eventyr: For første gang om bord på Costa Smeralda kan du nyde en rejseplan fyldt med ekstraordinære og eksotiske steder.

En uge i De Forenede Arabiske Emirater og Qatar

Et tidløst krydstogt, som du nu kan opleve om bord på Costa Smeralda, en ferie du aldrig glemmer! Med otte dage hvor du oplever Dubai, Doha, Abu Dhabi, Muscat og den smukke Doha! Afgange fra november 2021 til marts 2022.

Jul og nytår: 10 dage i De Forenede Arabiske Emirater

Hvis du vil have en uforglemmelig ferie, skal du tage på et 10-dages krydstogt ombord på Costa Smeralda for at udforske Dubai, Abu Dhabi og Muscat og opleve nattelivet under ophold på to dage i hver havn! Afgange fra 18/12/2021.

Verdensrejse 2022!

Kom på et fantastisk krydstogt på de store have på Costa Deliziosa: 126 dage, tre oceaner og fem kontinenter.

Fra Adriaterhavet til Gibraltar kan du besøge de smukkeste byer i Middelhavet, før du rejser til USA, derefter til Ecuador og tværs over Panamatangen til Peru og Chile, to lande med en fascinerende og betagende skønhed. Derefter sætter vi kursen vestover mod drømmedestinationer som Påskeøen, Papua Ny Guinea, New Zealand og Australien og kommer frem til Østen for at opleve Japan, Sydkorea, Kina, Vietnam og Indien. Din rejse slutter med en virkelig følelsesmæssig oplevelse, som kun synet af det hellige land kan fremmane.

En verdensrejse, der sætter en ny verdensrekord i længde!

Costa Toscana 2021: Kommer snart!