Afbestillings- og kompensationspolitik

Seneste opdatering om vinterkrydstogter i 2020/21.

***SIDSTE ÆNDRING***
Krydstogter genoptages den 1. maj 2021 med Costa Smeralda.

 

Efter en omhyggelig vurdering af de foranstaltninger, der er indeholdt i Dpcm, der i øjeblikket er i kraft i Italien, har vi besluttet at udsætte genstart af vores skibe til 1. maj  2021. 

 

Vi mener, at den nuværende række restriktive foranstaltninger ikke giver os mulighed for at garantere vores gæster en passende oplevelse under landbesøg og muligheden for fuldt ud at udforske skønheden i de besøgte destinationer. Vi støtter og deler den kollektive indsats, som Italien gør for at håndtere sundhedsnødsituationen og ser frem til marts for at vende tilbage for at tilbyde sine kunder den bedst mulige ferieoplevelse. 

 

Derefter genoptager vi driften den 1. maj  med Costa Smeralda, som giver gæsterne mulighed for at opdage de smukkeste italienske placeringer med minikrydstogter på 3 og 4 dage, eller alternativt en fuld 7-dages krydstogt, der stopper i Savona, La Spezia, Civitavecchia, Napoli, Messina og Cagliari. 

 

Fra 12. juni er skibet planlagt til at vende tilbage til det vestlige Middelhav for at tilbyde uges lange rejseplaner for at besøge Italien (Savona, Civitavecchia og Palermo) samt Frankrig (Marseille) og Spanien. (Barcelona og Palma de Mallorca).

Costa Luminosa genoptager også tjeneste med afgang fra Trieste fra 16. maj og den næste dag fra Bari, hvilket bekræfter sin uges lange krydstogtplan i Grækenland og Kroatien.

Aflyst krydstogt?

Alle krydstogter indtil maj 2021 vil være genstand for afbestillinger eller ændringer. Kontakt vores krydstogteksperter på +4543314840 eller dit rejsebureau for at få mere at vide om vores kompensationspolitik.

Den nye sikkerhedsprotokol

Vi beskytter dit helbred og din sikkerhed for at sikre dig en fredelig ferie, fra besætning til passagerer, fra havnefaciliteter til skibe, fra ombordstigning til landstigning.