En verden med særlige privilegier og forkæle hver dag

Costa Club er klubben for dem, der elsker at rejse med Costa og for alle, der overvejer deres første krydstogt. Alle medlemmer er berettigede til fordele og unikke oplevelser, som øges med hver ferie!

Mange fordele designet til dig

Som Costa Club medlem vil du straks nyde mange fordele, som gradvist øges. På land vil du have adgang til særlige rabatter på op til 20% på mange afganger og en dedikeret blog C magasinet; mens du er ombord venter gaver, privilegier og overraskelser på dig...

Seks eksklusive klubber

Fra Amber til Pearl Diamond er der seks niveauer i klubben. Din loyalitet belønnes på en konkret måde: Jo flere krydstogter du tager på, jo flere privilegier får du.

Sådan tjener du Costa Club-point

Ved at vælge Total Comfort Rate, Classic eller Premium (eller andre fremtidige ikke-salgsfremmende priser), fordobles dine point eller endda tredobbelt, afhængigt af hvor langt på forhånd du booker din ferie. At vælge en suite giver eks endnu flere fordele! Sådan fungerer det:

 

 

  TOTAL COMFORT - CLASSIC OR PREMIUM RATE
  DELUXE RATE
BOOKING INSIDE

N. of points per night

OCEAN VIEW

N. of points per night

BALCONY

N. of points per night

  SUITE

N. of points per night

Less than 90 days 100 150 175   450
From 90 to 360 days 200 300 350  
Over 360 days 300 450 525   600

 

 


Andre regler for optjening af point:  

ON-BOARD købspunkter: 2 for hver dollar, der bruges om bord eller på costacruises.com før afgang.

FLIGHT POINTS: op til 500 som et engangsbeløb for udgifter, der er afholdt for Costa-flyvninger.

3 Gyldighedsår: Fra 15. juni hvert år betragtes kun de point, der er akkumuleret i de foregående 3 år, gyldige.

UDKÆRLIGE PRISER: krydstogter, der er købt med andre salgsfremmende priser og / eller særlige rabatter, giver ikke dig mulighed for at tjene krydstogtpoint. Medlemmer, der booker med en gruppepris, tildeles krydstogtspunkter baseret på den kabine, de vælger; dobbelt- eller tredobbelte point tildeles ikke, selv for forhåndsbestillinger. Virksomhedspriser og studerendes grupper er heller ikke kvalificerede til cruise point. For disse satser kan du dog stadig tjene point ved køb ombord.

Generelle betingelser Costa Club

 

Særlige partnere

Promo Costa Club: op til € 500 pr. Hytt

En kredit til at bruge om bord under dit næste krydstogtmål Middelhavet, Det Indiske Ocean, Øst eller Caribien, reserveret til Costa Club Medlemmer.