Internet på dit krydstogt med Costas Wi-Fi

Hold kontakten med din omverden, når du sejler, med internettjenester, Wi-Fi og telefon

På en ferie er der ikke noget bedre end at tage et spektakulært billede, som du kan dele med vennerne på de sociale netværker: Medbring din uundværlige smartphone, tablet eller bærbare computer.

Med Wi-Fi om bord (eller med pc'en på internetpunktet) kan du også holde kontakten med dit arbejde – hvis dine kolleger ikke kan undvære dig – for at læse de seneste e-mails.

Så du bagefter virkelig kan føle, at du er på ferie.

INTERNET
Ethvert skib i flåden tilbyder satellit internetadgang døgnet rundt. Du kan oprette forbindelse gennem Wi-Fi om bord eller på internetpunktet.
Du kan oprette forbindelse til Wi-Fi om bord med din personlige computer, iPad, iPhone, smartphone eller ved hjælp af pc'er på internetpunktet. Instruktioner til adgang og serviceudgifter er tilgængelige om bord. Du kan få adgang til internettet med en enkelt enhed ad gangen; det vil blive debiteret direkte fra dit Costa-kort.


INTERNETPUNKT
For at få adgang til pc'er på internetpunktet skal du bare swipe dit Costa-kort eller følge anvisningerne for at logge ind manuelt. Computeren har ikke Microsoft-programmer og tillader dig ikke at oprette forbindelse til personlige enheder, f.eks. digitalkameraer, eller downloade programmer. Printere er endda tilgængelige på internetpunktet (gebyr for denne service).


WI-FI
Wi-Fi er tilgængeligt på skibets fællesområder og i alle kahytter. Før du logger ind, skal du huske at kontrollere forbindelsesindstillingerne for din iPad, iPhone eller smartphone for at forbedre Wi-Fi-forbindelsen om bord. Vi anbefaler, at du begrænser downloading af videoer og store filer. Automatisk opdatering af din pc, iPad og smartphones vil påvirke varighed, hastighed og pris på forbindelsen. Du kan ofte have aktive processer og programmer på dine enheder, som du ikke er klar over. Vi anbefaler, at du deaktiverer programmer (ikke antivirusprogrammet), mens du bruger enheden, da de kan forringe browsing og har stor indflydelse på prisen.


Datapakke
Den perfekte løsning til alle, der lejlighedsvis vil surfe på internettet, tjekke sin mail eller poste indlæg på sociale netværk. Den giver mulighed for ubegrænset internetadgang, indtil grænsen for forudbetalte data er nået. Der er flere muligheder, fra 250 MB til 3 GB.


Socialpakke
For feriegæster, der ikke kan klare sig uden de sociale medier, chats eller som gerne vil dele billeder med venner. Fra kun 5 EUR pr. dag inkluderer den adgang til følgende sociale netværk eller tjenester: Facebook, Facebook Messenger, Twitter, WhatsApp, Threema, Snapchat, Googleplus, Instagram, Pinterest, Tumblr, Xing, LinkedIn. Du kan købe den for en dag eller for hele krydstogtet.


Du kan også vælge at søge på internettet "efter forbrug" med en pris startende fra 0,25 EUR/minut. Kontooprettelsesgebyr er 3 EUR (engangsbetaling).
Husk på, at med kontoen kan kun én enhed ad gangen bruge forbindelsen.

3G
Systemerne om bord på alle skibe understøtter 3G-teknologi. Prisen for dataroaming kan være meget dyr; vi anbefaler, at du taler med telefonudbyderen før afrejse. Satellitsignalet kan være underlagt betydelige udsving pga. dårligt vejr og søforhold og naturlige barrierer; signalet er derfor langsommere end på land og ikke altid tilgængeligt. På alle de andre skibe er den eneste mulighed for at komme på internettet fra din smartphone eller tablet-computer via Wi-Fi.


TELEFONI
Skibet er udstyret med et satellittelefonsystem, der gør det muligt for dig at foretage opkald direkte fra din kahyt, mens du er på havet. Opkaldene vil blive krediteret din konto om bord. Du kan ringe til skibet fra land, og operatøren vil så sende opkaldet til den anmodede person.

Skibet har også en GSM-forbindelse til mobiltelefoner, så du kan ringe eller sende beskeder ved hjælp af international roaming.

Når du opretter forbindelse til GSM om bord, vil din telefon vise "skibets navn", "901.12" eller "TELENOR MARITIME/MCP (for MCP) eller TIM@SEA eller 901 26 eller NOR 26 (for Telecom). GSM slukker automatisk, når skibet sejler ind i havn.
Du skal kontakte telefonudbyderen før afrejse, da omkostningerne til internationale opkald kan være meget høje og næsten aldrig er inkluderet i pakkerne fra telefonselskaberne.

FAX
Hvis du vil sende en fax fra skibet, bedes du henvende dig til Front Office for yderligere oplysninger (betalt service).

Har du allerede bestilt?

Gå direkte til MyCosta for at tilpasse dit krydstogt.