Den bedste pakkeliste til dit krydstogt

Overvejer du, hvad du skal pakke? Har du allerede spurgt alle dine venner, som også er krydstogtsentusiaster, og er du stadig ikke sikker?

Bare rolig, vi er her for at hjælpe dig med rådgivning om , hvad du skal medbringe, ikke skal medbringe, og hvad du kan finde om bord.

Garderobeskabene i vores kahytter er meget rummelige, og glem ikke, at på alle vores fartøjer har vi en omfattende shoppingarkade, hvor du kan finde tøj, parfume og tilbehør, frisør og en kosmetolog til alle din skønhedskrav. En daglig vaskeservice er også tilgængelig.

Så, hvis du starter ud med tasker, som ikke er for fulde, har du mere plads til souvenirs og gaver til dig og dine kære.

Destinationer …

Klargøring af din kuffert! Du skal pakke forskellige genstande afhængigt af de lande, der er inkluderet på din rute: Nedenfor er nogle eksempler.

Middelhavet i foråret-sommeren

Let bagage! Klimaet er behagelig varmt i alle de lande, vi besøger på vores krydstogter. Husk solcreme til din hud, solbriller og strandtøj. Og en taske er meget anvendelig, når du tager til stranden.

Middelhavet i efteråret-vinteren

Selvom klimaet ikke er ideelt til stranden, er det det perfekte tidspunkt til at udforske byer og kultur. Vi anbefaler behagelige sko, sweatre og regntæt udendørsbeklædning, og en paraply som du kan have i din taske.

Nordeuropa

Glem ikke vandrestøvler og tøj til sports- og udendørsudflugter, et kamera og en rygsæk som håndbagage. Somrene i Nordeuropa er milde, men morgen og aften er en jakke et must.

Eksotiske destinationer

Sommertøj til et tropisk klima, med regntøj til pludselige, kraftige regnskyl, dragt, sarong, solcreme. I muslimske lande som de Forenede Arabiske Emirater og Maldiverne anbefaler vi, at du respekterer lokale skikke og ikke bruger minimalt eller provokerende tøj.

Verdensrejse

Så mange steder får besøg af et krydstogt rundt om i verden ... Du kan ikke medbringe hele garderoben hjemmefra! Glem ikke: Alle de nødvendige dokumenter, pas, visum, kamera og nogle gode bøger.

Fjernøsten

Vores råd er at være forberedt: T-shirt, bukser og solcreme, når solen skinner; vandtætte, lukkede sko og en sweater til regnvejrsdage.

Tjeklisten

Uundværlig til enhver tur

Hvad stilles til rådighed om bord

Hvad skal jeg ikke tage med

✓Personlige dokumenter og rejsedokumenter

✓Linned

✗Våben, ammunition, sprængstoffer

✓Medicin og medicinsk udstyr

✓Håndklæder

✗Fyrværkeri, gasser, smittefarlige og giftige substanser

✓Beskyttelsesmasker og desinficerende håndgelé

✓Kreditkort eller kontanter

✓Sæbe, shampoo og bodywash

✗Mad og drikke (med undtagelse af mad til små børn)

✓Opladere

✓Hårtørrer

✗Dyr (undtagen førerhunde)

✓Solcreme, solbriller og badetøj

✓Badehåndklæder

✗Husholdningsmaskiner (strygejern, kaffemaskine, elkedel, hårtørrer, glattejern)

✓Bleer, flasker og bestemte fødevarer til små børn

✓Cigaretter, tobak (tilgængelige i butikker og barer om bord)

Se hele listen over forbudte varer

✓Behagelige sko for at nyde udflugter med glade fødder

✓Tremmeseng, vugge, høj stol og sutteflaskevarmere (bestilles, såfremt de er ledige på reservationstidspunktet)

 

✓En elegant kjole og en hvid top

 

 

✓En sweater eller sjal

 

 

✓Kamera

 

 

 

Og andre ting du bør vide

Hvor meget må min kuffert veje? Hvordan leveres min bagage til min kahyt?

Vægt

Vægt og størrelse på din bagage vil variere alt efter, om din rejse inkluderer en flyrejse. Hvis du skal tage et fly, siger reglerne et enkelt stykke bagage og en lille håndbagage per passager. Vi foreslår, at du kontakter luftfartsselskabet for at tjekke de regler, du skal overholde.
Men hvis din ferie starter fra selve havnen, kan hver passager, ud over håndbagagen, medbringe yderligere et stk. bagage til en krydstogtsperiode på højst 7 dage, to stk. til maksimalt 14 dage og tre stk. bagage for krydstogter, der overstiger en periode på 14 dage.

 

Bagageaflevering

Når du er nået til havnen for ombordstigning, og når du går i land, har det aldrig før været nemmere at transportere din bagage. Du skal blot påsætte de bagagemærker, du vil få udleveret sammen med din krydstogtbillet, og vi vil levere din bagage direkte til kahytten.
Sørg for at have personlige effekter, sædvanlige lægemidler og noget, der kan være nyttigt under ombordstigning, i din håndbagage.

 

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, bedes du kontakte dit rejsebureau eller vores krydstogtseksperter.

Opdag også ...

Beklædning

I løbet af dagen, om aftenen, på udflugterne eller under sport – hver begivenhed og oplevelse under din Costa-ferie kræver det rigtige outfit. Har du glemt noget? Vores skibe har en omfattende shoppingarkade, hvor du kan finde det, du ikke tog med.