Tjenester

Det ville ikke være et Costa krydstogt, hvis vi ikke tilbød vores passagerer kvalitetsservice og alle former for komfort. Vi hjælper dig fra afrejse til din endelige destination.

Har du reserveret dit krydstogt og er i tvivl om, hvordan du forbereder dig til afrejse? Bare rolig, dette afsnit indeholder nogle nyttige oplysninger og, hvis det ikke er nok, vil Costas medarbejdere altid være parate til at besvare dine spørgsmål. Sådan håndterer du ombordstigning, sådan pakker du en kuffert og sådan kommunikerer du med dine kære derhjemme, er nogle af de emner, som vi ofte bliver spurgt om. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du prøve at søge i vores Ofte stillede spørgsmål.

Internet og telefontjenester

For problemfri browsing, køb en Wi-Fi-pakke! Wi-Fi er tilgængeligt i skibets fællesområder og i alle kahytter. Du kan dele billeder af din ferie med dine venner for at opfordre dem til at tage på et krydstogt.

Din kuffert

Overvejer du, hvad du skal pakke? Bare rolig, vi er her for at give alle råd om, hvad du skal medbringe, ikke skal medbringe, og hvad du kan finde om bord, startende med en effektiv vaskeservice, som er til rådighed hele døgnet.

Beklædning

I løbet af dagen, om aftenen, på udflugterne eller under sport – hver begivenhed og oplevelse under din Costa-ferie kræver det rigtige outfit. Har du glemt noget? Vores skibe har en omfattende shoppingarkade, hvor du kan finde det, du ikke tog med.