Teens Club

Category One
Inkluderet
Teenagere kan opleve krydstogtet sammen med ligesindede, mens de har sjov, der aldrig slutter og altid er ledsaget af Costas personale. Sjov for alle. Det er derfor, teenagere (12 til 17 år) har deres egen Teens Club, opdelt i to aldersgrupper: Teens Club Junior (12-14 år) og Teens Club (15-17 år). Disse aldersgrupper er med til at skabe nye venskaber og muligheder for, at dine børn kan nyde deres ferie fuldt ud. Mange sjove arrangementer. Blandt de mest populære er danse- og musikundervisning, sportsturneringer, poolfester, midnatssvømning, diskoteksleg og temamiddage.

Livet om bord

Livet om bord

Uanset hvad din drømmeferie er, har Costa krydstogt tilbud og aktiviteter for alle. Stig om bord og se alt!

Restaurant Tutti a Tavola

Inkluderet

Med udsigt over havet og... dine små rejseledsagere. Det er den første restaurant, der er dedikeret til familier. Den ligger blot et stenkast fra Luna Park, og har et behageligt indendørs miljø og et smukt udendørs område med udsigt over havet.

LAB – Køkkenlabben

mod et gebyr

Er du klar til at blive vores "Chef for a day"? Du kan sætte dine færdigheder ved komfuret på en prøve og dele dine mest kreative opskrifter på LAB. Og hvis du har brug for lidt inspiration, kan du lade dig imponere over Bruno Barbieris retter!