Squok Club

Category One
Inkluderet
Squok Club er en miniklub for børn på 3 år og derover. Det er ikke skole, det er ikke børnepasning, det er underholdning!

Dine børn behøver ikke at kede sig på et Costa krydstogt. Og du kan nyde al den afslapning, du fortjener på din ferie! De får aldrig et øjebliks pause mellem fester, leg i poolen, lækre snacks, dans sammen og miniturneringer. Costa-underholdningspersonalet ved, hvordan man fastholder deres interesse med mange spændende aktiviteter. Om bord er Squok Club opdelt i aldersgrupper: Mini, som er for 3 til 6 år, med særlige aktiviteter med Gurli Gris-tema, og Maxi Club, fra 7 til 11 år. Så alle har det sjovt med vennerne. Det bedste ved underholdningen for børn er, at der er åbent hele dagen (fra 09.00 til 24.00), så mens de små turister er optaget i børneklubben, kan forældrene nyde en tur eller en romantisk middag. På mange skibe har Squok Club-området babypool, vandsport, et piratskib og slot.

Livet om bord

Livet om bord

Uanset hvad din drømmeferie er, har Costa krydstogt tilbud og aktiviteter for alle. Stig om bord og se alt!

Restaurant Tutti a Tavola

Inkluderet

Med udsigt over havet og... dine små rejseledsagere. Det er den første restaurant, der er dedikeret til familier. Den ligger blot et stenkast fra Luna Park, og har et behageligt indendørs miljø og et smukt udendørs område med udsigt over havet.

LAB – Køkkenlabben

mod et gebyr

Er du klar til at blive vores "Chef for a day"? Du kan sætte dine færdigheder ved komfuret på en prøve og dele dine mest kreative opskrifter på LAB. Og hvis du har brug for lidt inspiration, kan du lade dig imponere over Bruno Barbieris retter!