Multisportsbane

Category One
Inkluderet
Om bord er der multisportsbaner til fodbold, volleyball, basketball eller tennis.

Hvis du er vild med holdsport, kan du konkurrere med vennerne og andre gæster på sportsbanerne. Du kan deltage i turneringer, som udbydes af vores underholdningspersonale. Perfekt til at holde sig i form og samtidig have det sjovt. Eller lad musklerne slappe af med en yogatime med vores instruktører. Facilitatorer og instruktører engagerer selv den mest dovne med stor professionalisme og entusiasme, og får dig til at smile ad enhver ny sportsoplevelse. Med Costa kan du også nyde fysisk aktivitet på land med udflugter, hvor du kan prøve vandsport, cykel- eller vandreture. Fitness kan også være en del af din ferie.

Livet om bord

Livet om bord

Uanset hvad din drømmeferie er, har Costa krydstogt tilbud og aktiviteter for alle. Stig om bord og se alt!

Restaurant Tutti a Tavola

Inkluderet

Med udsigt over havet og... dine små rejseledsagere. Det er den første restaurant, der er dedikeret til familier. Den ligger blot et stenkast fra Luna Park, og har et behageligt indendørs miljø og et smukt udendørs område med udsigt over havet.

LAB – Køkkenlabben

mod et gebyr

Er du klar til at blive vores "Chef for a day"? Du kan sætte dine færdigheder ved komfuret på en prøve og dele dine mest kreative opskrifter på LAB. Og hvis du har brug for lidt inspiration, kan du lade dig imponere over Bruno Barbieris retter!