Særlige diæter

Category One
Inkluderet
Glæden ved ferien findes også i retter til cøliaki, allergikere, vegetarer og veganere, uden at gå på kompromis med smag og kreativitet. Hvis du følger en særlig glutenfri diæt, fordi du lider af cøliaki eller hypoglykæmi for diabetikere, eller har en eller anden form for allergi eller intolerans, så vær forberedt på at nyde alle smagene ved en Costa-ferie. Hvis du er vegetar eller veganer, kan vi servere retter helt specielt til dig. Særlige menuer er tilgængelige i restauranterne, serveret til morgenmad, frokost og aftensmad, eller alternativt kan du medbringe dine egne produkter, som Costa-kokkene kan trylle om til lækre retter. Selv når du tager på en tur, kan du anmode om en madpakke, der passer til dine behov. Så vi imødekommer disse særlige behov med et smil; du skal blot meddele os om dem på reservationstidspunktet. Nyd ferien, mens du følger din normale kost!

Livet om bord

Livet om bord

Uanset hvad din drømmeferie er, har Costa krydstogt tilbud og aktiviteter for alle. Stig om bord og se alt!

Restaurant Tutti a Tavola

Inkluderet

Med udsigt over havet og... dine små rejseledsagere. Det er den første restaurant, der er dedikeret til familier. Den ligger blot et stenkast fra Luna Park, og har et behageligt indendørs miljø og et smukt udendørs område med udsigt over havet.

LAB – Køkkenlabben

mod et gebyr

Er du klar til at blive vores "Chef for a day"? Du kan sætte dine færdigheder ved komfuret på en prøve og dele dine mest kreative opskrifter på LAB. Og hvis du har brug for lidt inspiration, kan du lade dig imponere over Bruno Barbieris retter!