Swimmingpool og boblebad

Category One
Inkluderet
Dækpools er stedet for møder og underholdning, til at få nye venner og nyde en drink. Pools om bord på et Costa-skib er centrum for morskaben. Det er her underholdningen sørger for at holde dig underholdt med spil og dans om dagen og om aftenen med de mest populære begivenheder, såsom Hvid Fest, hvor du kan danse til musikken. Pools er også stedet, hvor du kan nyde en seaside-style frokost og hvor børnene kan bruge masser af tid. Livredderne er altid vågne, så du kan slappe af - måske i spabadet. De forskellige pools er placeret strategiske steder, så du kan se havet eller swimmingpoolområderne, måske nyde solnedgangen med en cocktail i hånden i selskab med nye venner, mens vandet masserer din krop.

Livet om bord

Livet om bord

Uanset hvad din drømmeferie er, har Costa krydstogt tilbud og aktiviteter for alle. Stig om bord og se alt!

Restaurant Tutti a Tavola

Inkluderet

Med udsigt over havet og... dine små rejseledsagere. Det er den første restaurant, der er dedikeret til familier. Den ligger blot et stenkast fra Luna Park, og har et behageligt indendørs miljø og et smukt udendørs område med udsigt over havet.

LAB – Køkkenlabben

mod et gebyr

Er du klar til at blive vores "Chef for a day"? Du kan sætte dine færdigheder ved komfuret på en prøve og dele dine mest kreative opskrifter på LAB. Og hvis du har brug for lidt inspiration, kan du lade dig imponere over Bruno Barbieris retter!