Italienske mærker

Category One
Inkluderet
Italiensk smag på Costa-skibe er altid til stede, hver dag, ved ethvert arrangement, i barer og ved dit restaurantbord med omhyggeligt udvalgte produkter og mærker. Mad, drikke, ingredienser og varemærker fra den store, italienske tradition er en del af Costas udvalg for at give smag og kvalitet til dit krydstogt. Costa har indgået partnerskab med Illy kaffe, Ferrari Spumante, Aperol og andre større mærker, fordi hvert øjeblik i baren er noget særligt. Køkkenet bruger råvarer af italiensk fortræffelighed som olivenolier, Fassona-oksekød til burgere eller ostemassen fra Sele til mozzarellaen, der fremstilles frisk om bord. Barilla-pasta er dronningen af din første ret. Og Agrimontana til flødeis, Gobino og Biasetto til chokolade og kager vil forsøde hvert øjeblik om bord.

Livet om bord

Livet om bord

Uanset hvad din drømmeferie er, har Costa krydstogt tilbud og aktiviteter for alle. Stig om bord og se alt!

Restaurant Tutti a Tavola

Inkluderet

Med udsigt over havet og... dine små rejseledsagere. Det er den første restaurant, der er dedikeret til familier. Den ligger blot et stenkast fra Luna Park, og har et behageligt indendørs miljø og et smukt udendørs område med udsigt over havet.

LAB – Køkkenlabben

mod et gebyr

Er du klar til at blive vores "Chef for a day"? Du kan sætte dine færdigheder ved komfuret på en prøve og dele dine mest kreative opskrifter på LAB. Og hvis du har brug for lidt inspiration, kan du lade dig imponere over Bruno Barbieris retter!