Fitnesscenter

Category One
Inkluderet
Hvis du er sporty, kan du holde dig i form i fitnesscenteret, der er udstyret med det nyeste udstyr og store vinduer med udsigt over havet. Løb på løbebåndet eller følg dit almindelige træningsprogram, mens du beundrer de uendelige vidder af havet foran dig, som giver en følelse af absolut velvære og presser dig til at forbedre din præstation. Costa-fitnesscentre er udstyret med det mest moderne udstyr og er en invitation til at holde dig i form, selv for de mest dovne. Du kan også få en personlig træner eller deltage i spinning-timer og afslappende yoga- og pilatestimer på hold. Hvem siger, du ikke kan bevare formen, mens du er på ferie?

Livet om bord

Livet om bord

Uanset hvad din drømmeferie er, har Costa krydstogt tilbud og aktiviteter for alle. Stig om bord og se alt!

Restaurant Tutti a Tavola

Inkluderet

Med udsigt over havet og... dine små rejseledsagere. Det er den første restaurant, der er dedikeret til familier. Den ligger blot et stenkast fra Luna Park, og har et behageligt indendørs miljø og et smukt udendørs område med udsigt over havet.

LAB – Køkkenlabben

mod et gebyr

Er du klar til at blive vores "Chef for a day"? Du kan sætte dine færdigheder ved komfuret på en prøve og dele dine mest kreative opskrifter på LAB. Og hvis du har brug for lidt inspiration, kan du lade dig imponere over Bruno Barbieris retter!