Mozzarella Goccialatte

Category One
Inkluderet
Produzione mozzarella a bordo di nave Costa
På mange af Costas skibe er der mini-mejerier med den bedste ostemasse, håndværk og mejerihåndværkere. Du kan nyde mozzarella, burrata, bøffel, scamorze og mange flere på din pizza eller i lækre retter på Goccialatte menuen, hvor alle retter er skabt for, at du kan nyde produktets friskhed, lige fra mejeriet. Arrangementet er organiseret sammen med "Latteria del Curatino”, et italiensk mærke, der er opstået som kombination af fordelene fra begge Campania-virksomheder: “Comat” (en af de mest succesrige produktioner af fabrikker og maskineri til mejeriindustrien), og mejeribruget "Podere dei Leoni" (producent af DOP-bøffelmozzarella). Den grundlæggende ingrediens er ostemasse af ko- og bøffelmælk fra sletterne ved Sele. Ægte italiensk dygtighed, der når hele vejen til vores bord.

Livet om bord

Livet om bord

Uanset hvad din drømmeferie er, har Costa krydstogt tilbud og aktiviteter for alle. Stig om bord og se alt!

Restaurant Tutti a Tavola

Inkluderet

Med udsigt over havet og... dine små rejseledsagere. Det er den første restaurant, der er dedikeret til familier. Den ligger blot et stenkast fra Luna Park, og har et behageligt indendørs miljø og et smukt udendørs område med udsigt over havet.

LAB – Køkkenlabben

mod et gebyr

Er du klar til at blive vores "Chef for a day"? Du kan sætte dine færdigheder ved komfuret på en prøve og dele dine mest kreative opskrifter på LAB. Og hvis du har brug for lidt inspiration, kan du lade dig imponere over Bruno Barbieris retter!