Virkelig? Har du aldrig været på krydstogt før?

Oplev smagen af ferien til søs
  • Drømmedestinationer over hele verden
  • Kahytter, din oase af velbehag
  • Underholdning for voksne og børn
  • Fremragende mad
  • Fantastisk spa
  • Skræddersyede ture


DEN NYE SIKKERHEDSPROTOKOL


Den nye sikkerhedsprotokol til at værne om din sundhed, og som indeholder nye driftsmæssige procedurer, tilpasset behovene ifm. at reagere på situationen med COVID-19 i overensstemmelse med lokale og internationale sundhedsforskrifter. 

Vi beskytter dit helbred og din sikkerhed for at sikre dig en fredelig ferie.

Når du er på ferie, er du mere rolig, mere afslappet og smilende, men på et Costa krydstogt mangedobles din glæde, fordi du ser den afspejlet i ansigtet på dem, du holder af, i venners smil og børns øjne.

Din kahyt: afslapning på havet

På et Costa Krydstogt bliver din kahyt en oase af velbehag. Suite, med udvendig og indvendig balkon: Vi tilbyder punktlig og præcis service i vores kahytter, udsigt over havet, der ændrer sig fra dag til dag, med al den komfort, du finder i dit eg.

Et helt skib til rådighed

Sport, spil og konkurrencer, musik, shows og en drink i måneskinnet. Du har masser af muligheder om bord på Costas skibe. Rid med på bølgen af underholdning!

En fantasiverden at udforske

Mens børnene spiller et spil i poolen og får en lækker snack, kan de voksne koncentrere sig om afslapning eller udforskning. På et krydstogt finder du miniclubs til forskellige aldre, et dedikeret underholdningspersonale og særlige menuer.

Endnu ikke medlem?

Fra stjernespækket menu til snacks

Sød, velsmagende, vegetarisk eller glutenfri – vi tilbyder retter, der tilfredsstiller alle dine krav, tilberedt med kvalitetsingredienser. Genopdag fortræffeligheden i de mest autentiske italienske retter – et Costa krydstogt er en opdagelsesrejse for ganen!

Den største flydende spa

En yogatime på dækket eller en forfriskende massage? En ny frisure eller et revitaliserende tyrkisk bad? Omdan Costa krydstogtet til en rejse ind i wellness.

Skræddersyede ture

Opdag et nyt sted hver dag, og vælg, hvad du vil se. Fra en shoppetur til dykning, fra en 4x4 tur til en guidet tur rundt i et museum.

Tilmelding er nemt, hurtigt og giver mulighed for at gå ind i en verden af fordele og specialtilbud, både på ferie og derhjemme. Som medlem af Costa Club kan du benytte dig af særlige rabatter på mange afrejser og et magasin helt dedikeret til dig, C Magazine, nu online!

TILMELD DIG NU