Underholdning

Sjov har tusinde ansigter ombord. Med Costas italienske holdning til forestillingen bliver den til kunst, med forestillinger og aktiviteter, der altid er forskellige; du skal bare vælge. Musikere, akrobater, tryllekunstnere, mimekunstnere og bands er klar til at hjælpe dig med at opdage, at forestillinger findes i mange former, og alle om bord er på scenen, klar til at give dig nogle uforglemmelige oplevelser. I teatret, for eksempel, får de optrædende dig til at grine, drømme, føle, med engagerende underholdning for børn og i de vigtigste øjeblikke på cruiset, når sangere, DJ's og dansere optræder i de mange barer og lounger om bord. Men du kan også være en stjerne, når du deltager i vores talentkonkurrence, The Voice.

   

Unikke oplevelser om bord

The Voice of the Sea

Er du klar til at blive krydstogtets stjerne? Verdens mest populære talentshow er nu et af showene på Costas skibe.

Gurli Gris

Gurli Gris, med sin fantastiske verden af glade ledsagere, vil være om bord på alle Costas skibe og parat til at tage imod dine børn med sin unikke stil.

PJ Masks-fest

Det er den fest, børnene ikke må gå glip af! Farverige masker, spil, snacks og en chance for at møde vores tre nathelte. Kom så børn! Det er din tur til at være en helt! Fra den 15. juni til september på Costa Deliziosa og Costa Fascinosa.