Billige drikkepakker til dit krydstogt

Du behøver ikke at bekymre dig om noget på din ferie! Derfor tilbyder Costa drikkepakker. Disse er praktiske og tilfredsstillende, så du kan nyde total afslapning til den rigtige pris.

På et krydstogt ved du aldrig, hvornår du eventuelt vil skåle for en sportslig succes og et nyt venskab. Afhængigt af hvilken pakke, du vælger, kan du nyde ubegrænset alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer ved måltider alene eller i løbet af dagen. Komforten ved et Costa krydstogt er for alle, både voksne og børn.

En skål for at have det sjovt!

Pranzo & Cena

Frokost og middag (over 18 år) Dette er den rette pakke til den rigtige pris for dem, der ønsker at sippe til et dejligt glas vin eller nyde en kold øl til måltidet. Ved hver frokost og aftensmad kan du nyde ubegrænset udvalg af vine, øl og læskedrikke serveret i glas.

 

Start fra 20 EUR pr. person pr. dag

Priserne varierer afhængigt af sæson og skib. Køb af pakken er designet, så det passer til alle gæsterne i en kahyt. Den oplyste pris inkluderer 15 % i drikkepenge.

 

 

Pranzo & Cena Giovani

(4-17 år) Selv de yngste gæster kan nyde et bredt udvalg af drikkevarer, der er mest populære blandt teenagere, og mineralvand glasvis til en overkommelig pris under alle måltider i restauranten og ved buffeten.

 

Start fra 10 EUR pr. person pr. dag

Køb af pakken er designet, så det passer til alle gæsterne i en kahyt. Den oplyste pris inkluderer 15 % i drikkepenge.

 

 

Brindiamo

Skål (over 18 år) Den perfekte pakke for de af jer, som kan lide at slappe af med en yndlingsdrink glasvis hele dagen. Kaffe og cappuccinoer, sodavand og forfriskende øl, populære aperitiffer og et bredt udvalg af vine og spiritus.

 

Start fra 30 EUR pr. person pr. dag

Priserne varierer afhængigt af sæson og skib.

Omfatter ikke prestige mærker og emner fra minibaren i din kahyt. Køb af pakken er designet, så det passer til alle gæsterne i kahytten. Den oplyste pris inkluderer 15 % i drikkepenge.

 

 

Più gusto

Mere Smag (over 18 år) Dette er den rette formel for dig, hvis du i særdeleshed nyder cocktails. Ud over sodavand, vin, øl og kaffe inkluderer Mere Smag et udvalg af mindst 34 former for alkoholholdige og alkoholfrie cocktails, blandede drinks og frosne drikke for et lille ekstragebyr.

 

Start fra 35 EUR pr. person pr. dag

Priserne varierer afhængigt af sæson og skib.

Omfatter ikke prestige mærker og emner fra minibaren i din kahyt. Køb af pakken er designet, så det passer til alle gæsterne i en kahyt. Den oplyste pris inkluderer 15 % i drikkepenge.

 

 

Intenditore

Intenditore (over 18 år) Med denne pakke kan du prøve vores bedste vine til en overkommelig pris. Du kan ubegrænset konsumere alle drikkevarer glasvis på vores barliste prissat op til 9 euro, og du kan også nyde alle drikkevarerne i minibaren eller få dem serveret til din kahyt.

 

Start fra 48 EUR pr. person pr. dag

Priserne varierer afhængigt af sæson og skib.

Køb af pakken er designet, så det passer til alle gæsterne i en kahyt. Den oplyste pris inkluderer 15 % i drikkepenge.

 

 

Giovani

Unge personer (4-17 år) Selv de yngste gæster kan nyde et bredt udvalg af drikkevarer glasvis til at konsumere hele dagen. Nogle af de mest populære sodavand, smoothies, dejlig varm chokolade til at køle af efter en turnering eller en drink med en eftermiddagssnack.

 

Start fra 20 EUR pr. person pr. dag

Priserne varierer afhængigt af sæson og skib.

Køb af pakken er designet, så det passer til alle gæsterne i en kahyt. Den oplyste pris inkluderer 15 % i drikkepenge.

 

Har du allerede bestilt?

Gå direkte til MyCosta for at tilpasse dit krydstogt.

BETINGELSER:

 

Drinkspakker er personlige, kan ikke gives væk og kan ikke deles. De skal købes for alle gæster i samme kahyt, eller med samme reservationsnummer og/eller for de, der rejser sammen.

Pakker, der indeholder alkoholiske drikkevarer, er forbeholdt gæster på mindst 18 år (21 i USA). De indeholder et udvalg af alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer serveret i glas og er tilgængelige selv på ankomstdagen. Der vil ikke blive serveret hele flasker vin eller spiritus. Det gælder dog ikke produkter fra minibaren, kahytservice og kvalitetsmærker (undtagen Connaisseur-pakken).

Service gives ikke til gæster i en beruset tilstand.