Opskriften til glæde

Originale, kreative, inspireret af tradition, men med moderne detaljer. Dette er kok Bruno Barbieri, stjernen i dette års menu. Fantastisk mad for enhver smag.

Én menu, to jubilæer

Opskrifter, der opsummerer en 40 års karriere. Menuen fra Bruno Barbieri har al passionen for et liv dedikeret til mad. Tolv nye retter til at fejre historien om en fremragende kok og 70 år med Costa.

En kulinarisk rejse

Menuen er en rejse gennem de smage, der har formet kokken i årenes løb. Gastronomien fra Emilia Romagna og internationale opskrifter testet på krydstogtskibe. Unikke oplevelser, der skaber ekstraordinære retter.

Hvem er Bruno Barbieri?

Bruno Barbieri, som er født i Medicina i Bologna-provinsen, er den italienske kok, der har det største antal Michelin-stjerner. Han begyndte sin karriere inden for krydstogtskibe, hvor han møder kulinariske kulturer fra hele verden. Efter års erfaring i de mest ansete italienske og internationale klubber åbner han endelig sine restauranter og hans karriere tager fart. Forfatter til 11 kogebøger, dommer i Masterchef Italia siden 2011 og stjernen i berømte tv-programmer.