Samsara restaurant

Category One
mod et gebyr
Category Two
casual
Ristorante Samsara su nave Costa
Hvor Stillehavet og Middelhavet mødes, nyder vi Stillehavets fusionsgastronomi i en menu fuld af smag og innovation. Menuen er skabt af Stefano Fontanesi, Costas firma-kok og Riccardo Bellaera, Costas firma-kagekok, og er en eksplosion af smag, hvor habanero-chilier, cashewnødder og japansk sake møder middelhavsspecialiteter såsom olivenolie, fettuccine, græsk feta og meget mere. Nogle eksempler? Mango ceviche med rødløg og aji amarillo, ris med blæksprutte i karrysauce, oksefilet med tamarindsauce, stegt okra, mos af søde kartofler med ingefær: en rejse i en rejse! Samsara restaurant kombinerer den kreativitet, der kendetegner Costa-kokke med typiske ingredienser tilhørende Stillehavets og Middelhavets gastronomi i raffinerede og eksklusive omgivelser. Smager friskt og lækkert, innovativ gastronomi, rig på duft og smag fra Asien og Sydamerika, tilberedt med Middelhavet i hjertet.

Livet om bord

Livet om bord

Uanset hvad din drømmeferie er, har Costa krydstogt tilbud og aktiviteter for alle. Stig om bord og se alt!